Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szexhez ti milyen típusú síkosítót használtok?
Figyelt kérdés
aug. 7. 19:30
1/13 anonim válasza:
Csakis sima vízbázisút használok. Használtam már gyümölcsöset is de mintha annak más lenne az állaga ragadósabbnak tűnik
2/13 anonim válasza:
Hosszabb meneteknél a vizest gyakran kell adagolni mert kiszárad. Arrajobbak a szilikon bázisú termékek.
4/13 anonim válasza:
Hangzásra lehet maradi...Vazelin...Orvosok sem véletlen használják
5/13 anonim válasza:
Itthon nagyon drágák. Kínából rendeltem. Jó ez is. :)
6/13 anonim válasza:
Anno kínábol rendeltem, azok örökké kicsapták a farkam. Vörös foltok, viszletés.... Tudatosan kipróbáltam és így jöttem rá.
A Rossmann-ban, a DM-ben, a Durex a tescoban is és több boltban van, pumpálos vagy tubusos fajták.... Ezek a hazaiak beváltak. Víz alapút szoktam venni. Egyiktől sem viszketek vagy hagyna piros folt kiütést. Jobban jartok a hazai üzletekben választani egyet.
8/13 anonim válasza:
Lehet meglepő de semmilyet!
Lucskosra nyalom előtte a popót ,na és elég sok előváladékom van, csak úgy csusszan a farkam végig!
9/13 anonim válasza:
Én aloe vera-s vízbázisú durexet használok, nagyon bevált.
10/13 anonim válasza:
Nagyon low cost megoldás de mi évekig sima testápolót használtunk és működött. 10-15 perc alatt úgyis elmegyek.
30F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!