Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy baratom aki imadja ha szopom, allitasa szerint hetero! Szetintetek?
Tobbszor csak szopas miatt szoktunk naluk vagy nalunk lenni
Persze baratilag is szoktunk lenni
Most nyaron egy heten vagy 3szor leszoptam. Cserebe ő kiveri nekem
De allitasa szetint hetero es tenyleg csak a lanyok erdeklik
Meg egy fiura se mondta hogy szep vagy ilyesmi
Mit gondoltok?
Hát pedig a 15-ös nagyon korrektül leírta, gimnazista koromban 2 srácot is rendszeresen szoptam. Természetesen tudtam, hogy meleg vagyok, de miután én elballagtam a koliból és “felnőttünk”, sehogy sem tudtam már rávenni őket hasonló kis kalandra. Kategorikusan elhatárolódnak tőle.
Sose szólt másról tiniként, csak felállt nekik, leszoptam, aztán viszlát. Se egy puszi, se egy ölelés, semmi.
1~ Ez nálunk eléggé más, megpróbálom nehezen megfogalmazni. Nekünk azzal kell élni, hogy különbözünk a biológiából tanított átlagtól és "mások" vagyunk. Ez nálunk egyfajta zár. Míg egy elfogadó heteróban lehet értetlenkedő kíváncsiság, hogy milyen ez. Heteró előbb tud - minimum 10 percre átmenetileg - áttérni, mint egy meleg.
Különben létezik olyan, hogy megpróbálja magát "átnevelni" egy meleg. De mivel ez nála lelki-mentális problémákkal társul, ez nem működik egyáltalán. Tehát ez is közrejátszik. Persze ha mindemellé hiszünk sorsszerű életútban és egy heterónak nincs köze meleg életúthoz, akkor nyilván a kipróbálás gondolata sem vezet sok helyzetre. Bár én szoptam úgy srácot, hogy egyetlen meleg-orál kalandja voltam és felesége lett. Nem gondolom ezért elfojtott melegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!