Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van egy baratom aki imadja ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy baratom aki imadja ha szopom, allitasa szerint hetero! Szetintetek?

Figyelt kérdés

Tobbszor csak szopas miatt szoktunk naluk vagy nalunk lenni

Persze baratilag is szoktunk lenni

Most nyaron egy heten vagy 3szor leszoptam. Cserebe ő kiveri nekem

De allitasa szetint hetero es tenyleg csak a lanyok erdeklik

Meg egy fiura se mondta hogy szep vagy ilyesmi

Mit gondoltok?

2024. aug. 6. 23:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%

Hát pedig a 15-ös nagyon korrektül leírta, gimnazista koromban 2 srácot is rendszeresen szoptam. Természetesen tudtam, hogy meleg vagyok, de miután én elballagtam a koliból és “felnőttünk”, sehogy sem tudtam már rávenni őket hasonló kis kalandra. Kategorikusan elhatárolódnak tőle.

Sose szólt másról tiniként, csak felállt nekik, leszoptam, aztán viszlát. Se egy puszi, se egy ölelés, semmi.

aug. 8. 17:07
 22/29 A kérdező kommentje:
megkerdeztem tole hogy miert engedi hogy egy masik fiu leszopja, es azt mondta hogy mert k@rva joo erzes szoval mer total nem ertem a csavot xdd
aug. 14. 22:48
 23/29 anonim ***** válasza:
81%
Pedig egyszerű, ne azt figyeld amit mond, hanem azt amit csinál. Az alapján, meg biszex.
aug. 15. 07:43
 24/29 anonim ***** válasza:
65%
Én heteroként undorodok a gondolattól is, hogy egy másik fiú a szájába vegye a farkamat. Egyértelműen biszex.
aug. 15. 09:28
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó tud lenni, amikor egy srác kielégít bárhogy is tegye azt. Srácok jobban tudják, hogy jó a másiknak, legjobban élvezi a másik srác.
aug. 15. 10:56
 26/29 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem hetero! Nem hagyná magát cumizni!
aug. 22. 12:48
 27/29 anonim ***** válasza:
66%

1~ Ez nálunk eléggé más, megpróbálom nehezen megfogalmazni. Nekünk azzal kell élni, hogy különbözünk a biológiából tanított átlagtól és "mások" vagyunk. Ez nálunk egyfajta zár. Míg egy elfogadó heteróban lehet értetlenkedő kíváncsiság, hogy milyen ez. Heteró előbb tud - minimum 10 percre átmenetileg - áttérni, mint egy meleg.

Különben létezik olyan, hogy megpróbálja magát "átnevelni" egy meleg. De mivel ez nála lelki-mentális problémákkal társul, ez nem működik egyáltalán. Tehát ez is közrejátszik. Persze ha mindemellé hiszünk sorsszerű életútban és egy heterónak nincs köze meleg életúthoz, akkor nyilván a kipróbálás gondolata sem vezet sok helyzetre. Bár én szoptam úgy srácot, hogy egyetlen meleg-orál kalandja voltam és felesége lett. Nem gondolom ezért elfojtott melegnek.

okt. 9. 14:21
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis működhet valameddig, mert melegek kényszerítették már magukat házasságba és csúnya vége lett.
okt. 9. 14:23
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
#28 Sok magát biszexnek mondó srác felel meg a kényszernek és házasságot köt, jönnek a gyerekek stb. Aztán kívánja a srácokat és kénytelen tenni érte, hogy legyen velük is és akkor jönnek a gondok a családban.
okt. 9. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!