Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy valaki tényleg csak nyalni akár?
A minap kaptam olyan ajánlatot egy férfitól, hogy találkozni akart velem és csak ki akarta nyalni a popsim.
Őszintén szólva ez így tetszik, mert szeretem, de furcsa és gyanús, hogy csak ennyit szeretne. Szóval nehezen hiszem el. Szerintetek ez lehetséges, hogy valaki csak erre vágyna, nem kérnek semmi pluszt? Főleg ha aktív és ott van előtte kiterítve egy szép popsi, nem fogja el a kísértés, hogy szexeljen is? Szerintem az ilyen ajánlat csak mézesmadzag és majd ott személyesen akar majd beprobálkozni, hogy legyen több is. Vagy szerintetek?
Van persze. Sokunknak van ilyen fetishe perverziója.
Én is szeretek puncit popsit nyalni megfelelő higénia mellett akár viszonzás nélkül.
De igen azért elég valószínű hogy lenne tovább is. Akár te is megkivánhatod, és több lesz
41 Budapest
#15 persze , ezért is írtam bele hogy puncit. Ha meleg lennék akkor férfi popsit nyalnék.
Nincs jelentősége a kérdés szempontjából a szexuális irányultságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!