Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet normálisan kommunikálni társkeresőkön a melegekkel?
Alapvetően párkapcsolatot keresek, ha jön akkor jön, de nem görcsölök rá, viszont ha úgy adódik akkor lazább dolgomat sem utasítok vissza, viszont nálam az egy éjszakás kaland sem annyiból áll, hogy látok valakit, és egy szia szex üzenete már ugrok is.
Szeretek beszélgetni a másikkal valamennyit, egy picit egy minimális szinten megismerni (annál jobban, minél komolyabb lehet a dolog), hogy milyen ember, értelmes-e, milyen az a személyiség amit online áttud magából adni, de soha senkivel nem sikerül még pár értelmes üzenetet sem váltanom.
Szinte 1 max 2 levélváltáson belül ugyanoda lyukadunk ki, hogy küldjek egyből intimet, több képet (mintha nem lenne elég a 6 ami kint van), van-e helyem, tudok-e utazni lehetőleg egyből, anélkül, hogy bármit tudnának rólam.
Nem szeretem húzni a személyes találkozót, ha 5-6 értelmes üzenetet tudtunk váltani, akkor részemről már találkozhatunk személyesen is, de egyszerűen képtelen erre az emberek nagy része.
(Grinder, PlanetRomeo)
Könnyű ám ezt mondani, hogy személyesen. Az sem olyan, hogy azonnal találni normális helyet,környezetet.
Mindenképpen nehéz a dolgunk, magányosoknak.Igen, a képkunyizás,utazás messzire,úgy hogy azt sem tudni kihez, és mi vár ott.
Néha már olyan dolgok vannak,amit írói fantázia is nehezen találna ki :/
Az utolsó mondatod teljesen igaz. És tudod mi ebben a "jó"? Hogy így nem is jössz össze olyannal aki "ekkora" szintet sem tud megütni :) Nagyon egészséges hozzáállással keresel egyébként, jól csinálod. Kitartást. Néha én is úgy érzem hogy nem ismerkedem hanem nevelem az embereket hogyan kéne ismerkedniük, s ha tudnák!.... hogy milyen picire vannak attól hogy elérjék a céljaikat, de ha nem hát nem. :D Amivel én próbálkoztam hogy valami figyelemfelkeltő, rövid megfogalmazású legyen a profilod amibe ezt a mentalitást ügyesen belefogalmazod s vársz hogy rád találjon valaki hasonló.Ezért is jó a fejléc, mert azt olvashatja úgy is hogy nem megy a profilodra csak átgörget feletted.
Egyre vigyázz, amit az első mondatodban írtál. Értem hogy ha nincs jobb benne vagy ebben-abban, de ezt ne úgy használd fel a másik ellen hogy akkor beédesgeted a kapcsolat lehetőségével, de szex után kitalálod hogy "ja ez csak egy kis móka volt". Sokan csinálják ezt, hogy ilyen önfelmentő magyarázatokkal élnek. Kerüld a "semmi jónak nem vagyok elrontója" mentalitást/megfogalmazást. Az értelmesebbje elkerüli ezeket, még az is aki csak egy kis minőségi együttlétre vágyik.
Aki szexpartnert keres, az nem cseverészni akar, hanem b@szni. Nem kíváncsi rád, az életedre, csak a méreteidre.
Ha beszélgetni akarsz, megismerni a másikat, akkor barátra van szükséged, esetleg szexhaverra, úgy kell keresni. Ha párkapcsolat a cél, az megint egy másik szint.
Amíg ezeket a dolgokat kevered, összemosod, rengeteget fogsz csalódni. Nem azokkal van a gond, akik pontosan tudják, hogy mi kell nekik és célirányosan tesznek is érte.
Kb 10 evig éltem kapcsolatban. 1,5 éve ismerkedem, és pont legutóbb volt, hogy az illető el sem jött személyesen. 2 nappal ezután írt, hogy nem tudott jönni. Mondtam nem gond, viszont nem írtál, hogy nem jössz és csak a tali miatt maradtam Bp-n, mert lett volna programok vidéken.
Ezután már inkább töröltem is magam, elég volt.
Nem tudom mi történik, gondolom a normális srácok feladták, és csak az ilyen emberek maradtak romeon...
Aki normálisan is kezdi belefárad a sok kamus tapasztalat után.
Ércsd úgy hogy volt hogy kapcsolat céljával regisztráltam Rómeóra 2hetes szabi elején, több százan írtak
Mindenkivel beszélgettem illetve próbáltam mert hiába igyekeztem fenn tartani az érdeklődést az az mindíg kérdezni akkor is eltüntek mikor rájöttek hogy intim képet csak élőben fognak kapni, randizni szeretnék előtte legalább.
Hármom hónap után Fel adtam, hogy egy q va randit nem tudok leszervezni hiába van időm és helyem.
Regisztráltam alkalmira egy másik profillal, 1óra múlva már mentem is dugni.
Szóval igen bele fásultam a párkeresésbe és én is képes vagyok csak úgy beszolni.
Viszket a lyukad? Megyek megbaszlak ha kívánod.
Le van tudva a több napos vagy hetes ismerkedés, a semmiért mert utána úgy is eltünik nincs kivétel.
Ezért lettem Én ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!