Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki volt már hármasban férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt már hármasban férfival? FFF Mi jókat csináltatok és hol, milyen környezetben?

Figyelt kérdés

2024. júl. 27. 17:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
qss
2024. júl. 27. 18:51
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Voltam már hármasban, kétszer is, mind a kettő életem legrosszabb élményei közé tartozik.
2024. júl. 27. 19:30
 3/11 Jani Belucci ***** válasza:
92%

Voltam egy meleg párnál. Jóképű, nagy farkú srácok voltak mindketten. Kedvükre játszottak velem, végére már járni is alig bírtam.

Aztán olyan is volt, hogy ketten dugtuk, öklöztük akkori páromat. Hát az elég bizarr volt, mikor a párom seggében vertem (igen, benne) a srác farkát.

2024. júl. 27. 21:09
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
3# hogy mivaaaaa? Sok fura dolgot olvas az ember a redditen meg a gyakorin, de ez új.
2024. júl. 28. 01:49
 5/11 anonim ***** válasza:
23%

Undorító, hogy egyesek párkapcsolatban mire képesek. Sok mindent hallottam, olvastam már, de ez tényleg valami gyomorforgató...

És ezeknek van párkapcsolata ?!

2024. júl. 28. 04:31
 6/11 Jani Belucci ***** válasza:
76%
#5: Exem erőltette a dolgot. Nem véletlen, hogy már csak ex. "Érthetetlen módon" ő azóta is egyedül van. Egyetértek, undorító. És ezek után is volt pofája megcsalni. De sokat tanultam a saját káromon abból a kapcsolatból.
2024. júl. 28. 08:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Voltam, igazából engem szoptak, a harmadik meg szopta akit engem szopott.
2024. júl. 28. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
Egyáltalán nem tartom undorítónak, bár én nem vettem rá magamat.
2024. júl. 31. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
84%
Testvérpárral csin már. Felejtős
2024. aug. 1. 09:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 meleg sráccal voltam egy házibuliban annó Londonban, egyedül én voltam passzív, nagyon figyelmesek voltak, és nekem jó élmény volt, főleg hogy akkor volt először dolgom fekete fiúval, ráadásul rögtön kettővel.
2024. aug. 1. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!