Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknek gyakran jobban tetszenek a hetero férfiak?
Figyelt kérdés
2024. júl. 19. 10:30
1/8 anonim válasza:
Van ilyen hogy tetszik valaki aki hetero, de tiszteletben tartom!
Fordítva is működhetne..
2/8 anonim válasza:
Nem a heterók tetszenek jobban, hanem a heterók között több maszkulin, férfias stílusú, megjelenésű.
De szerencsére ma már a melegek között is egyre több van, szemben azzal ami 10-20 éve volt.
Mondjuk az kicsit "kiakasztó" enyhe szóval élve, amikor valaki olyan várja el a másiktól, hogy férfias legyen, jól nézzen ki aki közelében sincs ennek.
3/8 anonim válasza:
Heterók között több az igénytelen pl kopaszodó vagy elhízott, így ritka aki tetszene xd
4/8 anonim válasza:
A kopaszodás nem igénytelenség, hanem genetika. Arról nem tehet. Az elhízásról igen.
5/8 anonim válasza:
Tini koromba sok hetero jott be de mostmar tudom kontrolalni
6/8 anonim válasza:
Heterok között több a maszkulin és férfias egyed az biztos.
Munkában is van egy pár férfi akit szívesen leszopnék. Mind ilyen 40-es, izmos, szakállas, mélyhangú férfiak. Irigylem a feleségeiket 🤤🤤🤤
7/8 anonim válasza:
Meg eleve sokkal több a heteró férfi, nyilván sok van köztük, aki bejön.
8/8 anonim válasza:
Nekem a feminin külsejű fiúk tetszenek, de nem tudom megállapítani ránézésre, hogy az illető meleg vagy heteró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!