Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyáltalán igaz volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nicholas Nelson kérdése:

Egyáltalán igaz volt?

Figyelt kérdés

Grindren megismertem egy srácot egy éve, amikor legelőször találkoztunk csak petting volt, ami nagyon jó volt a srác pont az esetem magas és helyes srác

Abban egyeztünk meg hogy barátok leszünk extrákkal mert ő biszex és kapcsolatot sráccal nem tud elképzelni És ő heterónak tartja magát

Amikor átmentem hozzá ő meglepett egy hármassal (végül a srác azt hitte együtt vagyunk mert úgy viselkedtünk legalábbis ő úgy érezte)

Annyit kell tudni erről az egész fwb (barátság extrákkal) cuccról kettőnk között hogy leginkább abból állt, hogy oettingeltünk és csókolóztunk, illetve összebújtunk

Nagyon egy hullámhosszon voltunk és ő nagyon megértő volt és nem erőltetett semmit, elég gyakran találkoztunk úgy hogy csak császkáltunk a városban igaz leginkább olyan helyen ahol úgymond kettesben tudtunk lenni hogy ne lássanak minket meg, engem nem zavart volna de őt igen

Egyszer elhívott a Gellérthegyre én mondtam neki hogy félek a magasban és ekkor "elkérte" a kezem és felmentünk a kilátóba de úgy hogy mindvégig fogta a kezem hogy ne essek le és hogy semmi bajom be legyen majd finoman egyre közelebb mentünk hogy jobb panoráma legyen a városra és közben ő hátulról átkarolt és személyesen figyelt hogy be essek le, úgy kell az átkarolós szitut elképzelni mint a romantikus jelenetet a Titanicból

Egyszer feküdtünk le igazán az is jó volt, de amikor csak úgy feküdtünk az ágyon és néztük egymást teljesen látható volt, az arcára volt írva ez az őszinte mosoly amikor egy ember jól érzi magát a társaságodban, már -már kimondaná a "szeretlek" szót de nem meri többször is tett utalást arra hogy amúgy összejönne velem de előbb heteró kapcsolatot akar hogy tudja mit nem hagyott ki kapcsolatok terén

És hogy jól érzi magát a társaságomban, de fél elköteleződni de ugyanúgy lánnyal is

Amikor pl elvitt egy másik városba körbe vetetni a kedvenc helyein akkor a buszon megfogta a kezemet de így összekulcsolva

Mindig mondta nekem mennyire jól nézek ki és mennyire eszméletlenül szexi vagyok és úgy általában mindig kereste a társaságomat

Nem tudom a történet szempontjából mennyire számít, de a srác autista mármint nem rosszból mondom mert azon kívül hogy a figyelme hamar elkalandozott és nem mindig figyelt rám amikor hozzá beszéltem nem nyilvánult meg másban ez az állapota

Mindig éreztette velem hogy fontos vagyok neki, az elején mindig mondta hogy hiányzom neki és hogy azt gondolja miképp csókolgat engem és hogy pettingelünk utána összebújva vagyunk

Ez volt életem legboldogabb pár hónapja először éreztem azt hogy szeretve vagyok és úgymond az fwb nem egyoldalú mert a szimpátia, vonzalom kölcsönös

Aztán elérkeztünk februárhoz amikor találkoztunk és azt mondta hogy nem akarja ezt folytatni mondta hogy az egyetem miatt nincs ideje (most nyáron végzett) és hogy még a párt aminek tagja az ifjúsági szervezet programjaira sem tud elmenni annyit tanul

És mondta habár jól érezte magát velem, még egy kicsit túlságosan is jól úgy érzi ez nem megy neki és itt elköszöntünk egymástól, kb fél éve volt ez és azóta is rosszul esik, valóban komolyan gondolta amit mondott tényleg jól érezte magát vagy mit rontottam el hogy véget ért, ti hogy látjátok ezt az egész szitut?

2024. júl. 14. 21:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Komolyan gondolta, amit mondott.

Tényleg jól érezte magát.

Nem rontottál el semmit.

Egyszerűen megunt téged.

Én így látom ezt a szitut.

2024. júl. 14. 22:04
 2/13 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem mondta azt? De ha valaki megun valakit annak előtte nincsenek jelei? Mert jelen sztoriban nem volt :(
2024. júl. 14. 22:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egyszerűen fél felvállalni.
2024. júl. 14. 22:11
 4/13 A kérdező kommentje:

Ment mindenkinek a zöld kéz

Az igaz, tényleg fél felvállalni ő maga mondta hogy heteró

De úgy is fogalmazott hogy nem gondolkodik olyanon amiről ő maga sem tudja hogy mi az

Igazából meghívtam anyukám szülinapjára gondoltam barátok elmehetnek szülők szülinapját ünnepelni úgy gondolom ez normális és azután nem sokkal volt ez az egész nem akarom tovább fwb-t mert szerinte ez túl ment egy határon és kiverte nála a biztosítékot legalábbis hasonlóan fogalmazott

2024. júl. 14. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi verte ki a biztosítékot?
2024. júl. 15. 04:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Neki az volt sok, hogy anyukám szülinapjára meghívtam őt ünnepelni
2024. júl. 15. 08:03
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Szar ügy... 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️
2024. júl. 15. 08:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Megijedt. Sok volt neki a saját érzése …
2024. júl. 15. 08:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos hogy nem "hetero" ahogy gondolja magarol!! 🤣🤣🤣
2024. júl. 15. 08:40
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Hosszú út áll előtte, de ha türelemmel kivárod, szép kapcsolat lehet.
2024. júl. 15. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!