Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki visel állandóan péniszketrecet?
Figyelt kérdés
Aki nem és nem is érdekli a téma, annak nem kell válaszolnia.2024. júl. 13. 19:17
1/7 A kérdező kommentje:
Én még nem tudom mindennap, de hosszabb távú terveim között van. Csak meg kell találni a megfelelőt.
2024. júl. 13. 20:28
2/7 anonim válasza:
Nekem 1 hónap volt a max amit bírtam.
Egy holy trainer v3 nub-ot hordtam.
Eleve nincs nagy méretem, 5-5,5cm mereven, lankadtan viszont kb 1-1,5cm és sokszor kicsúszott belőle.
Most egy negatív ketrecet tervezek beszerezni majd.
4/7 anonim válasza:
De mi lesz akkor ha a "véreb" elpusztul abban a ketrecben?
5/7 A kérdező kommentje:
4-es, nem pusztul el, az agysejtek szoktak olyat, lásd saját magad
2024. júl. 17. 19:00
6/7 anonim válasza:
5-ös Ahoz jobban neki kéne fognom az alkoholizálásnak.Azt sem értem ez a ketrecesdi valódi-e vagy csak egy unatkozó értelmiségi agyréme/szúleménye. Lehet a kinai állatpiacon merült el benne elözör az ötlet.
7/7 A kérdező kommentje:
Hú, a komment írása közben is lehetett benned már elég kannás....
2024. júl. 18. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!