Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy héten hányszor szexeltek,vagy maszturbáltok?
Figyelt kérdés
Mi az optimális?2024. júl. 8. 15:51
1/16 steven95 válasza:
A maszturbáció napi 2 és kéthetente 1 közötti gyakorisággal teljesen oké, ezt olvastam korábban.
A szex... a minőség sokkal de sokkal fontosabb. Az érzelmi minőség! Szerintem ha minőség meg van, az nem lehet se túl sok, se túl kevés. Kb. úgy mint a maszturbálásnál szerintem. 28F
2/16 anonim válasza:
Én napi 1szer masztizok, és heti egyszer szexelek.
21 éves passzív maci.
4/16 anonim válasza:
Heti 4-5 hoki, ennél több szerintem nem jó.
5/16 anonim válasza:
Heti 1 szeretkezés, 0 önkielégítés.
29N
(perverz privátolók kíméljetek, köszi)
7/16 anonim válasza:
Fleshlighttal heti 4-5, szex meg heti 2-3
9/16 anonim válasza:
Szex általában heti 3-4, de olyan is van hogy párommal nagyon kívánjuk egymást, akkor naponta, nagyon ritkán pedig napi 2 is becsúszik :)
10/16 A kérdező kommentje:
Naponta
aug. 27. 20:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!