Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ingyenes meleg randi/ismerkedő oldalak/app-ok vannak melyek nektek be is váltak?
Figyelt kérdés
2024. júl. 6. 20:03
1/10 anonim válasza:
Tinder. 5 perc és 100 jelölésed lesz. Abból csak össze jön valami
2/10 anonim válasza:
1 es nekem alig akad ott valaki aki párba áll velem és folytatás sincs. Meg senkivel nem találkoztam onnan. Igaz nem pesti vagyok és idősebb is.
3/10 anonim válasza:
#2 én is öreg vagyok 40+
Igaz pesti.
5/10 anonim válasza:
Aki ilyet kérdez, annak valószínűleg egyik sem fog beválni.
Sokan az appokat hibáztatják, meg mindenki kamus szerintük, önvizsgálatot meg nem tartanak.
6/10 anonim válasza:
Mostanában a Bumble egész jónak tűnik. Az utolsó 6-7 ember, akivel beszélgettem, velük minddel ott matcheltem. Az app megnyitás után általában előre dobja azokat, akik jobbra húztak.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem értelek 5-ös válaszoló. Én még nem voltam ilyen oldalakon/app-okon, ezért kértem egy kis iránybamutatást.
2024. júl. 7. 10:26
9/10 anonim válasza:
Nincs olyan ami egyértelműen bevált volna, meg tőled is függ. Ha te vagy a herceg fehér lovon akkor tökmindegy, ha az ellentéte akkor is tökmindegy, csak más okból.
10/10 anonim válasza:
Így van. Alapvetően, ha tudod mit akarsz és értelmes vagy (IQ, EQ), bármelyiken összejöhet, ha nem, akkor meg sehol nem fog.
Azt mondják, Tinder/Grinder főleg szexre megy, de a Romeón is a 90%.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!