Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívakat/unikat mennyire izgat avagy nem egy 12 cm-es farok, ami 4cm széles?
Tisztában vagyok vele, hogy a passzívaknak kevésbé fontos a farokmérete, viszont a legtöbben szerintem azért aktívként is igénylik az orált a másik féllel szemben. Illetve engem a férfias fenék is le tud venni a lábamról és talán egyszer ki is próbálnám milyen a másik oldal, viszont félek, hogy ez a "játékszer" nem lesz elég arra, hogy a másik fél is jól érezze magát.
Ui: Nem kérek privátot, meg alapvetően a testalkatom is inkább a normál/zömök irányba kategorizálódik, tehát nem vagyok twink :).
Én uni vagyok és azt mondom, hogy nem csinálnék ebből problémát. Igen, szép tud lenni egy nagy méret és igen van aki azt preferálja, de nem mindenki. Azzal meg is kell küzdeni, ha az ember nem használ nagyméretű dildót. Viszon egy kissebb méret is jó tud lenni. Főleg azoknak akik nem szoktak hozzá a nagyobbhoz. Én nem használok nagy dildót rendszeresen, így amikor kissebb méretű sráccal voltam együtt akkor is élveztem. Sőt azt mondom hogy van egy kis elönye is annak hogy nem kell sokat rákészülni előtte. Könnyebben bemegy és gyorsabban bele lehet vágni a dolgok közepébe. Szóval szerintem nincs ezzel gond.
Ja és még valami, az urológusok egy ujjal vizsgálják meg az ember prosztatáját, és az az ujj nem 18cm hosszú, szóval az a 12 cm is simán "megtalálja".
#3-as
Köszi szépen, hogy így összefoglaltad és leírtad a véleményedet!:)
#4-es
Neked is köszi!
#6-os
Ezt a nézőpontot is elfogadom!
Én kifejezetten szeretem, ha a másik félnek kb 12-14 centi közötti a farokmérete, mindegy hogy a/p.
Egyszerűen szeretek én lenni a nagyobb. Mikor 17+os méretekkel volt dolgom, feszélyezve éreztem magam.
Gondolom nálad is ez a helyzet.
Köszi a választ!:)
8-as vagyok.
Szeretek domináns lenni, s az nekem valahogy fejben összefügg a farokmérettel is.
Azaz nem tud valahogy a domináns énem előjönni, ha a másik nagyobb. Ha kisebb, akkor pedig előtör belőlem, és igazi subot csinálok a passiv félből, az örömére.
A 12 nekem teljesen bejön.
De lehessen “gyötörni”, kitartóan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!