Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki szeret a pisivel játszani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeret a pisivel játszani?

Figyelt kérdés

Egyedül, vagy mással is?

Miket szeretsz csinálni?

2024. jún. 24. 08:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
19%
Én nyilvános wc vagy benzinkuton, kocsmában össze-vissza szoktam pisálni mindent. Ülőkére, falra, a wc kefe tartó edényt telehugyozom, ilyesmi. Szerintem tök izgi.
2024. jún. 27. 12:21
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
#11 mert taho paraszt vagy
2024. jún. 27. 12:46
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Á dehogy
2024. jún. 27. 13:08
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
Ha zuhanyzassal egy időben kell, akkor tetszik, ha a szőrös lábamon csorog le. Másét nem szeretném, fordítva volt rá példa, ha a srác napja ettől szebb lett, örömmel.😀
2024. jún. 28. 08:44
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
#14: Te csajszi vagy? És hány éves?
2024. jún. 28. 17:35
 16/21 anonim ***** válasza:
6%

Nagyon szeretek a pisivel játszani, főleg azt, hogy a klotyóban lehúzom. Öröm nézni, ahogy kavarog lefelé és végre nincs se bennem, se velem. Ezen élvezetem elé azért sokan akadályt gördítenek, hiszen valamiért itt, ebben a 60 lakásos társasházban, ahol lakom, valaki mindig beledobál valamit a kagylóba.

Sorra hullanak a mosógépek, vécétartályok egyetlen ember hülyesége miatt, mert képtelen a szemetesbe dobni azt a redvát, amit másnak valahogy azért mindig sikerül dolga végeztével (legyen az betét, tampon, harisnyanadrág, pelenka, stb.). A társasház kezelője magasról tesz arra, hogy a strangokat kicserélje, így 1-2 víztelen nap következik ilyenkor, amíg nem hárítják el a dugulást. Roppant kellemetlen bekéredzkedni ismerősökhöz, hogy 2 nap után hadd' zuhanyozzak le 2 perc alatt, szappant-törülközőt hoztam...

A közös budikban inkább a piszoárhoz megyek, mert mindig van egy ilyen f*szparaszt, mint a 11-es, aki összehugyoz mindent a fülkében, papír meg nincs ebben a majdnem balkáni országban egy nyilvános klozettban, már ha nem viszel magaddal. Mert nem elég hogy a fülke össze van hugyozva, van, hogy sz*rral is össze van kenve a fal. de a maradék papírt azért ellopja a szentem.

Elég is ebből a szar témából. Szórakozz kedvedre, de ne a másik kárán!

2024. jún. 28. 23:52
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
én szeretnék rápisilni másra
2024. júl. 1. 18:51
 18/21 anonim ***** válasza:
80%

ótvar f*sz vagy, 11-es, de a nemzet színe-java.

:-(

2024. júl. 2. 10:33
 19/21 anonim ***** válasza:
5%
Én meg telesz*rnám a szádat, az biztos, ha egy közösségi helyen összetalálkoznánk, 11-es.
2024. júl. 2. 10:36
 20/21 anonim ***** válasza:
19%
Helikopterezni
aug. 20. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!