Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeret a pisivel játszani?
Egyedül, vagy mással is?
Miket szeretsz csinálni?
Nagyon szeretek a pisivel játszani, főleg azt, hogy a klotyóban lehúzom. Öröm nézni, ahogy kavarog lefelé és végre nincs se bennem, se velem. Ezen élvezetem elé azért sokan akadályt gördítenek, hiszen valamiért itt, ebben a 60 lakásos társasházban, ahol lakom, valaki mindig beledobál valamit a kagylóba.
Sorra hullanak a mosógépek, vécétartályok egyetlen ember hülyesége miatt, mert képtelen a szemetesbe dobni azt a redvát, amit másnak valahogy azért mindig sikerül dolga végeztével (legyen az betét, tampon, harisnyanadrág, pelenka, stb.). A társasház kezelője magasról tesz arra, hogy a strangokat kicserélje, így 1-2 víztelen nap következik ilyenkor, amíg nem hárítják el a dugulást. Roppant kellemetlen bekéredzkedni ismerősökhöz, hogy 2 nap után hadd' zuhanyozzak le 2 perc alatt, szappant-törülközőt hoztam...
A közös budikban inkább a piszoárhoz megyek, mert mindig van egy ilyen f*szparaszt, mint a 11-es, aki összehugyoz mindent a fülkében, papír meg nincs ebben a majdnem balkáni országban egy nyilvános klozettban, már ha nem viszel magaddal. Mert nem elég hogy a fülke össze van hugyozva, van, hogy sz*rral is össze van kenve a fal. de a maradék papírt azért ellopja a szentem.
Elég is ebből a szar témából. Szórakozz kedvedre, de ne a másik kárán!
ótvar f*sz vagy, 11-es, de a nemzet színe-java.
:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!