Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A PVC bugyi/gatya, miért jó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A PVC bugyi/gatya, miért jó?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom fórumokon, hogy vannak akik időnként PVC bugyit és férfiaknál gatyát hordanak és nagy kacsintás jön utána, mintha lenne valami szexuális vonatkozása. Nem értem. Miért jó az?

jún. 22. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
15%
Kényelmes.
jún. 22. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Az milyen?
jún. 22. 18:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát ha beírjátok, hogy PVC bugyi, akkor kiadja. Átlátszó teljesen és ilyen furcsa sikamlós. Nem hiszem hogy kényelmes lenne, mert kiterjedésében hatalmas mégis vannak akik használják
jún. 22. 18:05
 4/10 ZsocaLatex&PVC ***** válasza:
82%

Igen imádni való a zacskó nadrág,de ez is egy ruha fétis,mert imádom mellette a latex,lycra és lakk anyagokat is!

Egyébként még gyerek voltam már akkor le szedtem a lepedőt és csak a neylon lepedőn aludtam pucéran!

jún. 23. 08:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Érdekes. Átteték a homoszexualitás kategóriájába. Vajon miért?
jún. 24. 19:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Pl van ilyen vonatkozása és nem is tudunk róla? Ez részben PVC fetish. Másrészt van női és férfi. Vajon azzal hogy pl átteték a homoszexuális kategóriába van valami mély jelentése amiről nem tudok? Írd meg köszi. Bár nem biztos hogy szignifikáns
jún. 24. 19:05
 7/10 anonim válasza:
93%
Az hülyeség,ha valaki pvc vagy gumibugyit hord ,s máris homoszeszuálisnak van megbélyegezve,ez nem igaz.Ha nem szükségből,ez is egyfajta fétis.🤔
jún. 25. 10:18
 8/10 anonim ***** válasza:
46%

Hogy valaki miért izgul a linóleumra, azt nem tudom, lehet, hogy nem is akarom tudni.

Valamiért a csehek szeretik nagyon a pvc-padlót - itt is ilyesmiről lenne nagyba szó?

Mert bevallom, ezt az egész értekezést nem értem.

Kisebb gondom is nagyobb annál most, ebben az irtózatos hőségben, hogy milyen alsót vegyek föl, miközben rájöttem, hogy a konyhámat valóban nem lehet járólappal kirakni, hanem csak a linóleumot kéne cserélni.

Más meg ebből csinál bugyit?

Adjam oda a reszlit?

Hát tényleg megáll az eszem! :-D

júl. 3. 05:46
 9/10 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem jön be a pvc.
júl. 21. 16:59
 10/10 anonim ***** válasza:
73%

Ma reggel akkorát tüsszentettem, hogy berottyantottam. Nagy gond nem lett, csak egy csepp távozott. Viszont ha pvc bugyi lett volna rajtam, ugyanennyire lett volna szennyezett, de a csap alatt lemostam volna, nem kellett volna rögtön a mosógépbe dobni az alsót.

Plusz adalék: anyámat nyáron elvittem két éjszakára szülinapi ajándékként egy jó szállodába, mielőtt rosszabbodott volna az állapota. Este felsikoltott és szétszedte az ágyazást: TÉNYLEG gumilepedőt tettek az ágynemű alá!

Mellesleg megjegyzem, hogy a második éjszaka szinte egy percet nem aludtam, mert miután az altatót bevette, rémálmai voltak, ordított, aztán mikor megnyugodott, s én is elszundítottam végre, irdatlan nagy zajjal leesett az ágyról, térdre, a fejét az éjjeliszekrénybe beverve, s aludt tovább a földön. Visszaemeltem az ágyra, másnap ugyan fejfájásra panaszkodott, de a gumilepedő (pvc) mégse kellett neki.

okt. 7. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!