Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívként volt már olyan, hogy kihasználtad a hatalmi erőviszonyodat (pl. munkahelyen), hogy megkapj szexre egy srácot?
Olyan szitu volt, hogy aktívként megvédtem egy passzív srácot az elvetemült exétől,aki fenyegette.
Mindezt anélkül,hogy bármit is kértem vagy elvártam volna "cserébe".
Volt igen, de ezt nem erőszakkal értem el, szimplán én voltam az oktató az EU tanfolyamon, ami kell a jogosítványhoz.
És volt egy pasi nevezzük a sztori kedvéért Ákosnak aki nagyon bejött nekem, egyébként más férfinak is a csoportban nevezzük Balásznak, és mivel tudtam Gayromeóról, hogy Balázs aki szintén nyomul a srácra aktív, kikövetkeztettem, hogy Ákos passzív lehet, de legalább uni. De mivel én voltam az oktató, ezért szünetekben nem hagytam érvényesülni a másik srácot, hanem mindig én beszélgettem a az Ákossal, ha láttam, hogy a másik srác beszél vele, akkor mindig elhívtam tőle, illetve mindig az Ákost hívtam ki, ha valamilyen fogást bekellett mutatnom, illetve többször is tartottam neki magánórát, amire nem volt szüksége egyébként (ingyen), hogy kettesben tudjak vele maradni, és tudjam puhítani, kihasználva, hogy van autóm és akkor nagyon meleg volt nyáron mindig felajánlottam, hogy elhozom és elviszem, egyre bátrabb voltam, mert egyre többször tudtam hozzáérni, vagy megsimogatni mondjuk a karját, és a vége fele már láttam, hogy rendszeresen elpirul ha hozzáérek, szóval a sikeres vizsga után felhívtam telefonon, hogy gratuláljak neki, és mondtam neki, hogy ha gondolja akkor ünneplés gyanánt megihatunk egy üdítőt a kocsmában ami a tanfolyam mellett volt.
Ott meg felajánlottam neki, hogy igyunk meg egyet nálam is, fent meg ahogy beléptünk egyből megkérdeztem, hogy bánná-e ha megcsókolnám, meg sem vártam szinte a választ hanem le is kaptam, a többi meg már jött magától :)
Az különösen megmelengeti a szívem, hogy állítása szerint nem is voltam annyira az esete, hanem a másik pasi jobban bejött neki, mégis kettőnk közül csak nekem volt meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!