Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen emberben mennyire lehet megbízni?
Figyelt kérdés
Megismertem neten keresztül egy dán srácot, aki fogorvosként és modellként is dolgozik és mondta, hogy ezt a 2 dolgot elég nehéz összehangolni, pont ezért nem igazán volt ideje párkapcsolatra. De a modellkedést inkább abbabagyná, mert lassan már 30 lesz és annyi idősen már nem akar két felé szakadni. Mondta, hogy volt olyan is, hogy az egyik fotósa azért feküdt le vele, mert mindig is ki akarta próbálni egy modellel. Valahogy nem tudom elhinni, hogy miattam akarná feladni az eddigi életét, de annyira bizonygatja, hogy komolyan gondolja és akár oda is költözhetek hozzá2024. jún. 22. 09:03
1/5 anonim válasza:
" ki akarta próbálni..." és ő ezért odaadta magát. Na itt már el is köszöntem volna tőle,mert gondolom nem egy ilyen esete volt.
Az, hogy fogorvos, az becsülendő, de az "előzmények " mappát nem lehet maradéktalan sem nem figyelembe venni,sem törölni.
Netes ismerkedésben ha az összeköltözés is ilyen hamar felvetődik,az kicsit elgondolkodtató.
Bocs,nem károgásnak szántam,de sok a red flag.
2/5 anonim válasza:
Hogy az nem modell, se nem fogorvos, az is biztos. De erre csak akkor jönnél rá, amikor kimennél, s aztáén kakukk. Hagyjuk ezt a modellkedik, meg fogorvos. Meg 30 évesen már nem akar kétfelé. Mert mindkettőből meglehet élni szépen. De nyilván ami nem korhoz kötött az az orvoslás. Szélhámos ne dőlj be neki! Nem tudom, hogy neked eddig nem koppant hogy mindkét foglalkozás "nő csalogató? Szerintem olyan gyorsan offold ezt a manipulatív, lelkiismeretedre hatni akaró kamugépet, amilyen gyorsan csak lehet.
4/5 anonim válasza:
Jó a dumája, az biztos.
De ha ki akarsz költözni egy leinformálhatatlan vadidegen valakihez, akkor neked is bajok vannak a fejedben.
5/5 anonim válasza:
Mi tart vissza? Menj ki pár napra hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!