Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat rólam a srác, akinek udvarolok, hogy búcsúzásnál megcsókoltam a kezét?
Én biztos furcsállanám, sőt talán kicsit sértő is lenne a férfiasságomat illetően, hogy ilyen tipikusan nőknél használt módon búcsúztál el tőlem.
Ő lesz a passzív? :)
#3 Nem modnanám föltétlenül nőknél használt dolognak, lásd: ortodox papok.
Nem tudom, hogy ha velem történt volna, mit gondolnék, de így külsőleg nézve nagyon aranyosnak tűnik a gesztus :)
Kb. 30 évvel ezelőtt, amikor a balatonxx-i MÁV-üdülőbe mentünk családostul (3 gyerek, 1 MÁV-dolgozó + 1 fő nagymama), a kalauz nemhogy lerángatta a vagonból a 82 feleslegesen magunkkal cipelt bőröndünket, hanem a nagyanyámnak még kezet is csókolt, pedig nem ő volt a kollegina. Nagyanyám, ahogy kihúzott a vonat, s az üdülő csomagokért kiküldött Barkasát meglátta a sokvágányos állomás másik oldalán, csak annyit mondott anyámnak: "Kislányom, mindig ebben a kocsiban utazunk majd!"
Lehet, hogy tajparaszt vagyok, de bevallom, még soha senkinek sem csókoltam kezet, mondjuk - anyámon kívül - nem hiszem, hogy bárki is rászolgált volna.
Az, hogy egy férfi férfinek csókol kezet, azt igazán nem hinném, hogy szokványos volna mostanában, de az ellenkező értelmet vetné fel bennem, így azt gondolnám, hogy aki kezet csókolt, az a másiktól függő egyén. Lsd: középkor, pl. a franciáknál többek között így fejezték ki a tiszteletüket a maguk fölött álló fél felé.
Hogy hogyan jönnek ehhez az "ortodox papok", arra a kilométeres üzenetem bepötyögése alatt rájöttem.
:-D
Az utolsó páromnál volt olyan,hogy filmet néztünk és közben párszor megcsókoltam a kezét.Erre az volt a reakció ,hogy ne "vaníliázzak ", régimódi....
Nagyon rosszul esett, mert igaz szeretetből tettem. Előtte senkinél nem éreztem ezt. Azt hiszem,hogy többé senkinél nem fogom megtenni, még akkor sem,ha lenne párom ismét.
Meleg vagyok és aktív.
Rengetegszer csókoltak nekem kezet, nem zavar ilyen a beálítotságom.
Főzés, munka miatt stb, és idegenek akik nagyon hálásak
Mondták is többen ők ilyet még soha nem tettek ez előtt.
Érdekes a kérdés mert én ezt észre se vettem magamon.
Nincs ezzel a semmi gond kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!