Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondolhatott a srác?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhatott a srác?

Figyelt kérdés
Meghívtam egy srácot egy sörre, elkezdett hálálkodni meg jófejkedni nem tudtam hogy meleg e (nem meleg helyen történt) ezért bepróbálkoztam annyival amikor kérdezte hogy mivel hálálhatná meg, hogy egy ölelés is jó lesz. Nem volt senki aki láthatott volna minket de megijedt és hátrébb lépett. De ugyanolyan jófej maradt utána sőt visszajött hozzám vagy kétszer, és felhozta megint hogy mivel hálálhatná meg hogy meghívtam. Mondtam neki hogy semmivel nem nagy dolog. Azért meg kérdeztem hogy mire gondol mivel akarja meghálálni… Annyit mondott erre viccesen hogy nem akarod tudni . Én meg már nem mertem közeledni…. utána hozzá tette miután nem mondtam semmit hogy csak vicc…. Vajon akarhatott ő is valamit? Vagy csak poénkodott?
2024. jún. 7. 15:02
 1/8 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
Nekem ez olyan szituációnak tűnik, hogy kimagyarázható és elfedhető vele a valós szándék, ha kellemetlenül is elsülhet a szitu. A testbeszéd mondott volna sokat, ott helyben.
2024. jún. 7. 15:10
 2/8 A kérdező kommentje:
A testbeszéde kicsit félreérthető volt mert elég ittas volt, de közvetlen volt folyton témázott. Meg cukin nevetett az apróbb poénjaimon is. Azt kellett volna visszakérdeznem hogy de akarom tudni mondja csak :Dd
2024. jún. 7. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy akar, hetero pasi nem mondd ilyet. Csak fél, nem vállalná fel (még) nyíltan magát. Minek menne amúgy vissza, meg miért kérdezne ilyeneket? sprintelve menekülne, ha nem érdekelnéd...
2024. jún. 7. 15:22
 4/8 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
Szóban incselkedni(nem incelkedni, félreértés elkerülése végett) kellett volna vele egy kicsit, finoman🙂
2024. jún. 7. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? :)
2024. jún. 7. 15:27
 6/8 A kérdező kommentje:
26 vagyok, őt nem tudom, de nehéz mert a keresztnevét sem kérdeztem meg azt sem tudom hogy ki volt
2024. jún. 7. 15:43
 7/8 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
Ezt hívják elszalasztott lehetőségnek. 🙂
2024. jún. 7. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mik voltak a témái? Beszélt a nőkről, szexről?

Hol ismerted meg, ki ő egyáltalán?

Ha egy öleléstől megijed, az nem jó jel. Pláne, hogy ittasan gátlástalanabb is az ember.

Heteró pasik tudnak baromira közvetlenek lenni egymással, számunkra már félreérthető módon, de ez nem jelenti azt, hogy bármilyen pasis játszadozásra vágynának.

2024. jún. 7. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!