Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ajánlanál egy jó regényt ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajánlanál egy jó regényt ami segíthet?

Figyelt kérdés
Olyan könyvet, illetve a könnyebb azonosulás reményében, olyan regényt keresek, ami segíthet elfogadtatni önmagammal az érzéseim és a szexuális orientációm. Erről sajnos nem tudok senkivel beszélni. Ez az én titkom, meg így 40 után is. Mivel nehezen veszem magam rá az olvasásra, ha nem érdekes a könyv, fontos lenne, hogy lehessen azonosulni a főhős érzelmeivel. Előre is köszönöm a segítséged.

2024. máj. 27. 16:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Talan elmondhatnad vegre valakinek, valamelyik ismerosodnek, csaladtagodnak, az hogy tobb mint 40 eve titkolod es meg most se fogadtad el csak tonkretesz teged. Egy konyv ezen nem sokat fog seviteni, foleg hogy maguk a foszereplok is elmeselik masoknak ezekben a konyvekben.
2024. máj. 28. 16:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#3-as vagyok. Milyenre gondoltok? Romantikus, erotikus vagy inkább elfogadásról,szemelyiségfejlődéses regényt szeretnétek?

Az Will és Will egy aranyos sztori, viszont nekem túl sok volt benne Mini karaktere. Az Ethan és Carter pedig egy nagy csalódás és egyáltalán nem tudnám ajánlai első meleg olvasmánynak.

2024. máj. 28. 16:38
 13/17 A kérdező kommentje:
#12 Engem az utóbbi érdekelne. Az önelfogadás, személyiségfejlődés, belső monológ, belső vívódások és az esetleges kiteljesedés.
2024. máj. 28. 19:40
 14/17 A kérdező kommentje:
#11 Igazából miután hosszas elnyomás után ismét szembesültem vele, elmondtam 3 embernek. Egyszer egy régi haveromnak részegen, de szerintem nem emlékezett rá. Volt egy barátnőm, akivel bármit meg tudtam osztani, de nem hitte el. Aztán volt egy nárcisztikus, akivel teljesen nyíltan beszélgettem erről, de ezt nem nagyon tudom hova tenni. Szerintem nem is foglalkozott igazán ezzel. Az internet világában pedig sok emberrel lehet akár anonim módon kommunikálni, mint pl. most itt veletek. Viszont van az az érzés, amikor azonosulni tudsz valakivel, legyen az élőben vagy mondjuk egy könyv szereplőjeként tekinthetsz bele a lelki világába. Ezt a könyvet keresem most.
2024. máj. 28. 19:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem nem mondtad meg el senkinek, sajnalom, hogy "leszartak" akiknek elmondtad, de mashogy nezve meg ez jo is. Mert nem valtoztal a szemukben, nem nagy dolog neki.
2024. máj. 29. 06:43
 16/17 anonim ***** válasza:
24%
Édes Anna
2024. máj. 29. 07:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Rácz-Stefán Tibortól bármelyik LMBT regény. Viszont nála tudni kell, hogy a 16+ Mikrofonpróba meleg szálának előzménye a 18+ pszihothriller-kimenetelű "Fogadj el" és ahhoz idegzet kell. Nem a melegek miatt pszihothriller.
2024. jún. 6. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!