Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jockstrap tetszik nektek egy aktívon?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy azt vegyek-e, vagy inkább feszülős boxert?2024. máj. 25. 00:00
1/8 anonim válasza:
Én aktívként sosem venném fel. Kell hozzá egy jó fizikum, hogy jól álljon rajtad, máskülönben röhejes tud lenni.
2/8 anonim válasza:
Tetszik,de mint az előző válaszban is benne van,kell hozzá megfelelő test hogy jól álljon ill szexi legyen!
3/8 anonim válasza:
Egy passzívon még megértem, de szerintem egy aktívon full felesleges
4/8 anonim válasza:
Nekem személy szerinte csak a boxer szokott bejönni másokon is, meg magamon is azt szeretem tudni (bár előző esztétika és utobbi meg kényelem miatt). Viszont szerintem döntsd el te, hogy szeretnéde magadon, vagy sem?
6/8 anonim válasza:
Nekem nem jön be a jockstrap, akkor inkább boxer vagy fecske azok jobban bejönnek
7/8 anonim válasza:
Persze, ha jó teste és szép feneke van. 😁
8/8 anonim válasza:
Nekem egyaltalan nem jon be a jockstrap. Inkabb boxer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!