Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet homoszexuális?
Nem feltétlen. Én sem vagyok sem meleg, sem biszex, és amikor még volt fb-m meg instám, követtem. Azért, mert elfogadom a homoszexualitást és a biszexualitást és minden mást is, és követtem, mert jó, hogy a mai világban ennyire felmerik vállalni (legalábbis itt ahol én élek, nem magyarország). De ettől még nem vagyok meleg vagy biszex.
27N
Vagy Ally. Elfogadó, támogató. Sok esetben heteró családtagok, rokonok, barátok, vagy csak egyszerűen nyíltan és szabadon gondolkodó emberek. Még zászlójuk is van.
én meleg vagyok, de semmilyen közösségi oldalon (mik is azok, amikre gondolsz a facsebúk mellett, mert azon se vagyok már fönt?) nem gondolom, ha valaki bármit lájkolt valamit, az úgy is van.
Lehet, hogy megtetszett neki valamiért, lehet, hogy emiatt támogatja éppen a mozgalmat.
(--> remek példa: apukánk halála első évfordulóján a húgom kiposztolta egy fekete háttérben égő gyertyával a következő üzenetet: "Apu, nem tudod, mennyire hiányzol. (PONT! - mert aki ismer minket, tudja, hogy annyira nem hiányzik.) Eredmény: 183 lájk, főleg olyanoktól, akik nem is ismerték a fatert, 24 különböző üzenet, s kapott e-mailt és sms-t is rendesen.
Tehát nem biztos, hogy fontos az, ki mire kattintott - esetleg kérdezd meg tőle, ha ennyire érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!