Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vitézy Dávid szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vitézy Dávid szerintetek aktív vagy passzív?

Figyelt kérdés
Nektek bejön?

2024. máj. 17. 16:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
#10: KariGerinél jobb lenne az tuti
2024. máj. 18. 10:09
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Aktív remélem:)
2024. máj. 18. 12:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

11!

Jól lepontoztak! Pedig igazad van! Habár attól a mosoly-nyomitól nem nehéz jobbnak lenni!

2024. máj. 19. 00:21
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Passzív-uni (More bottom).
2024. máj. 19. 18:24
 15/21 -remete- ***** válasza:
86%
Nekem nem szimpi egyáltalán tőlem lehet passzív is.
2024. máj. 20. 09:28
 16/21 A kérdező kommentje:
Én is remélem, hogy holnap nyer. Rá szavazok, az biztos.
2024. jún. 8. 16:22
 17/21 A kérdező kommentje:
Soha semmilyen körülmények között nem szavaznék az LMP-re, de ő talán jobb, más. Persze hogy más, az biztos...
2024. jún. 8. 17:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Vitézy te vagy az?

2024. jún. 8. 18:06
 19/21 anonim ***** válasza:
76%

Kib*szott undorító, ahogy vele bántak. Még az a Tarlós, akinek ha van is egy furcsa, fanyar stílusa, de azért mindig úriember volt, még az ellenfelei se állították soha, hogy lopott volna, stb. És ő b*zizza le, de ilyen aljas utalgatásokkal. Még azt se nyíltan.

Ha valaki, én aztán rohadtul rühellem a 0/24-ben mindenhonnan áradó, mételyező b*zipropagandát. És soha a büdös életben nem szavaznék arra, aki fél téglával veri magát, h ő mekkora b*zi.

(Egyébként a "szintén zenész" Ungár Péter mondta pont, amikor volt valami európai zöld párt konferencián, és mindenki aggatta magára névjegykártyán a névmásait, ott és akkor kicsit szimpatikussá vált neki az Iszlám Állam... Nyilván majd kiforgatják ezt a mondatát, de én értettem, mit akart vele mondani, és rohadtul tisztelem érte, hogy "érintettként" ebbe bele mert szállni).

Na szóval hogy Vitézy homokos-e, nem tudom. Lehet hogy az. Lehet hogy nem. És pont ez a lényeg. Ha netán az is, soha nem verte magát erre, sose magamutogatott, "kámingáutolt", meg ilyen magyartalan baromságok, hanem ha netán az is, megtartotta magának, meg a saját magánéletének. És nagyon tisztelem ezért.

Egyedül a pride-ról nyilatkozott elég megengedően, de ott se magánszemélyként, csak annyit mondott, hogy városvezetőként ha hívnák, elmenne.

Eddig is egyértelmű volt, hogy szakmailag toronymagasan felette áll az összes versenytársát még összeszorozva is. És ironikus módon egy olyan embert mint én, akinek herótja van a b*zipropagandával, konkrétan Tarlós övön aluli kommentje győzött meg véglegesen, hogy Vitézyre szavazzak. Ennyit erről.

2024. jún. 8. 21:42
 20/21 A kérdező kommentje:
#18, minden szavad igaz... szakmailag meg főleg, nézzük már meg a mostanit, szerintem a seggét is az anyja törli.
2024. jún. 9. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!