Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akinek van OnlyFans oldala tudna válaszolni néhány kérdésre?
Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy csinálnék egy OnlyFans oldalt, és emiatt is érdekelne, hogy mennyi ido után hoz jelentösebb bevételt az oldal? Mondjuk egy havi 200-300 dollart? A másik, hogy nagyon ritkán látok/találok OF-rol kiszivárgott képeket/videokat. Létezik, hogy nem lehet screenshot-olni az oda feltoltott tartalmakat? Vagy jelez vhogy az oldal, ha vki screenshot-ol (pl. mint Snapchat-en). Koszi elore is.máj. 14. 08:28
11/12 A kérdező kommentje:
@10-es: es te hirdetted magad kozossegi oldalakon, meg minden? meg tudtad oldani, hogy a szemelyes ismeretsegi köröd figyelmet elkerulje, hogy mit csinalsz?
máj. 20. 11:28
12/12 anonim válasza:
Én személy szerint arc nélkül csináltam, de azt gondolom, hogy hogy arrcal se találtak volna meg ismerőseim, bár ki tudja.
Fizetett hirdetésben nem, de mindegyik platformon fenn voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!