Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az intézetis/nevelőotthonos fiúk közt valóban több lesz meleg?
Figyelt kérdés
Vagy csak a helyzet hozza?máj. 13. 21:18
2/11 everlight válasza:
Ha tiniként nem jutnak szexhez,és már nagyon kanosak el tudom képzelni hogy egymáson gyakorolnak.
3/11 anonim válasza:
Foleg ha még az igazgatók is pedofilok
4/11 anonim válasza:
Ezek a gyerekek többnyire nem a gyermekotthonon belül létesítenek szexuális kapcsolatot azonos neművel, hanem azon kívül, többnyire sokkal idősebbekkel, pénzért, vagy bármi másért!
Egymást szervezik be, és többnyire mindegyik titkolja, így általában nem derül ki!
5/11 anonim válasza:
A többség inkább biszex.Megszoktuk,megszerettük,hogy nyíltan,egymás előtt csinálhattuk,tabuk nélkül.
6/11 anonim válasza:
Valószínűleg igen.
A 4# nagy igazság. Nálam is így volt.
7/11 anonim válasza:
Én meg az 5-ös válaszolóval értek egyet. Nálunk szerencsére erőszak nem volt, de a többség kipróbálta fiúval, mert egyszerűen abban a közegben ez teljesen normálisnak és elfogadottnak számított. Ha pedig tizenévesen folyamatosan fiúkkal csinálod, akkor ehhez szoksz hozzá, és később is inkább ezt az élményt fogod keresni, nem a lányokat. Úgyhogy szerintem van összefüggés, meg én hiszek abban, hogy a melegség nem (csak) genetikai eredetű, hanem a neveltetés legalább annyira számít. Mármint fiatal korban, felnőttként már nem igazán lehet "átnevelni" senkit.
8/11 anonim válasza:
Pontosan így van,ahogy a #7 írta. 5.vagyok.
9/11 anonim válasza:
Én a Fóti Gyermekvárosba jártam iskolába "külsős"ként! Két "belsős" fiúnak fia van a harmadiknak felesége. Közük se volt soha a buzuláshoz!
10/11 anonim válasza:
Nevelotthonba nottem fel, de mar akkor tudtam 13 evesen hogy ez nem helyes, akik mondtak hogy ezt csinaljak, sose volt kedvem hozza, undoritonak tartottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!