Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatok párt 23 évesen?
Bármennyire is furán hangzik, 23 évesen még nem volt senkim. Egyetemista vagyok, legtöbbeknek már párja van ilyenkor. Ha esetleg valakiről megtudom, hogy meleg, kiderül, hogy évek óta barátja van, így próbálkozni is értelmetlen. Olyan érzés, mintha mindenről lemaradtam volna. Nem érdekelnek az alkalmi kapcsolatok (számtalan "felkérést" kaptam már, még pároktól is!), azt sem szeretem, ha valaki gumi nélkül tolja az anált fittyet hányva a kockázatokra. Online ismerkedő felületeken nem vagyok fent, így nehéz az ismerkedés. Személyesen senki nem mondaná meg rólam, hogy a srácokat szeretem, nem akarok nagyképű lenni, de nem nézek ki rosszul.
23F
Nagyon nehéz sajnos melegként. Még ilyen durva fétisekre is könnyebben találsz partnert, mint kapcsolatra :(
Egészen elképesztő.
valoszinuleg azert nem talalsz partnert, mert tul magasra teszed a lecet. sokat gondolsz magadrol, es sokkal tobbet varsz el.
En sokat probalkoztam tarskeresessel online, de nem jott ossze, aztan egy szinhazban egy srac mellett ultem es beszedbe elegyedtunk. Ot eve elunk egyutt azota
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!