Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg párkapcsolatban lévő, csupasz férfiak, mennyire figyeltek oda a szőrtelenítésre?
Tehát aki nagyon szőrös alapjáraton, és ismerkedésnél még lecsupaszította magát, az később, a párkapcsolat közben is hangsúlyt fektetett erre, vagy egy idő után már nem foglalkozott vele annyira? Ha elhanyagolta, a másik felet nem zavarta?
Én pl elég szőrös típus vagyok, és rengeteget küzdök vele, de mindig visszanől, sajnos ilyen a biológia. Azt viszont nem tudom, hogy zavarná-e a páromat, ha “visszaszőrösödnék”. Vagy van olyan, akinek bejön a szőrös és a szörtelen is?
19 éves vagyok, nem volt még párkapcsolatom, szóval nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban.
Nagyon szőrös pasi vagyok, anno amikor gyantáztattam rendszeresen jártam kozmetikushoz ,épp úgy mint fodrászhoz
Ezidő alatt ismertem meg a páromat aki egy fotón látott meg szőrösen és megkérdezte ,mi lenne ha meghagynám ,mert neki baromira tetszem úgy is!
Azóta szőrös vagyok, csak a zacsim borotválom és a farkamnál trimmelem
Ja, és a hónom is borotvált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!