Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa lenne számodra, ha egy fiatal aktív srácnak full szőrtelen, csupasz lenne a teste?
Figyelt kérdés
Először tavaly nyáron gyantáztam full csupaszra magam, és nagyon tetszett, szóval idén is megcsinálom, de már azon is gondolkoztam, hogy egész névben fullre leszedem, mert jobban tetszem így magamnak, nem mintha olyan szőrös lennék gyárilag is (szőke vagyok). Tapasztalatlan vagyok ismerkedésben, még nem nyitottam fiúk és férfiak felé, de annyi megvan, hogy aktív oldalon tudom elképzelni magam szexben, szóval nem tudom, ez egy aktívnál mennyire negatívum, hogy full szőrtelen, buknak erre a passzívak, unik (18 vagyok)?2024. máj. 11. 10:29
11/17 anonim válasza:
én szeretem ha szőrtelen az aktív, nemtudom miért de így jobban bejön
12/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexi lenne. :)
13/17 anonim válasza:
Sokaknak bejön, ne aggódj. Bár azt nem tudom, hogy bírod ki, hogy végiggyantázod magad, igaz, a borotva sem jobb, unalmas...stb.
14/17 anonim válasza:
Kedves 10-es válaszoló!
Azért az a szőrmókság inkább csak arcra divat. Testen, főleg intimebb részen sokan nyírnak, borotválnak. ;)
15/17 anonim válasza:
Engem taszít az ilyesmi. Persze, ne legyen nagyon szőrös, de hogy minden testrészét gyantázza, az annyira művi.
16/17 anonim válasza:
Alig várom, hogy véget érjen megint a szerzetes divat, 10-ből 8 srác ismerkedés oldalakon szőrös. Kor-bán nem volt ilyen durva az arány. Nekem abszolút az olyanok jönnek be, mint te kérdező. És még sokaknak…
17/17 anonim válasza:
Számomra visszataszító és a világ egyik leggázabb dolga. A trimmelést is csak akkor értem meg, ha valakinek annyira sok és baja van vele. Még az is visszataszító számomra, mikor egy tini szétedzi magát és ezért egész életére kiöli a szőrét. Van ilyen osztálytársam, arcra nagyon jó, a testét tönkretette ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!