Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van bűntudatom?
Uni meleg srác vagyok, és már pár hónapja motoszkált a gondolat a fejemben, hogy kellene rendelnem egy műpéniszt, amit végül tegnap meg is tettem.
Viszont rettenetesen bűntudatom van, úgy érzem rosszat teszek, pedig csak a testi vágyaimat szeretném kielégíteni.
Azt tudom, hogy a saját magam elfogadádában keresendő a probléma, azt viszont nem tudom, hogy honnan ered.
Egyházi suliba járok, ott viszont sosem hangoztatták különösképpen, hogy ez főbűn lenne, hittan órákon még maga a lelkész is azt mondta, hogy inkább a transzexualitással van a baj, nem is a melegséggel.
Még nem is a lebukástól félek, mert el tudom rejteni. De tényleg azt érzem, hogy valami rosszat csináltam.
Még nem szoktad meg
Majd megszokod pár év alatt
Nem csak az tudod amit tudatosan hallottál hanem azt is amire nem figyeltél de a tudatalatti igen és tudattalanul ott van benn a fejedben
Ezért van bűntudatod
Bűntudat=éntudat és énélmény közti diszkrepancia=szándékkettősség.
Ilyen rövid leírásból szerintem senki nem fogja tudni megmondani az okát a dolognak, de az én tippem az, hogy egyfelelől vágyod a testiséget, másik oldalról pedig a személytelensége miatt a felettes éned behúzta a kéziféket. Ez az ellentét oldható, ha kompromisszumot keresel az eredendő vágyad és a felettes éned között: én először például egy anerossal próbálkoznék, ott sokkal nagyobb szerepe van még az önkielégítés "ön" részének, és ha azzal megbarátkoztam, akkor lépnék tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!