Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik voltak a tapasztalataitok az első alkalomnál?
Figyelt kérdés
Mennyire fáj az első behatolás illetve mire kell a passzív félnek, hogy számítsak legelőször.2024. máj. 9. 22:27
1/5 anonim válasza:
Nekem mázlim volt utólag tudom. Innen ismertem meg az első srácot. Akár ha akarod téged is összeismertetlek vele. Nagyon rendes volt, kedves, stb. Nagyon figyelt rám így élveztem. Sokat beszélgettem vele és sok dolog van amit tanultam tőle az ismerkedés kapcsán. Később elég sok rossz élményem is volt. Sok az önző, buta, stb aktív partner. Szóval az idő igazolta, hogy szerencsém volt. Volt aki egyből benyomta tövig mondván tett rá sikosítót. Elképesztő nem?
2/5 anonim válasza:
Ha egy 3 cm vastag plug bemegy ujjázás nélkül, akkor fájna egy igazi 5-6 cm vastagságúval?
3/5 anonim válasza:
Kicsi fütykös,aztán lehetett nagyobb.
Elsőre jó volt.
Szopni a nagyobbat torokra 39 ffi
4/5 anonim válasza:
szerencsére a masszőrömnek nem volt vastag
5/5 anonim válasza:
Nekem nem fájt, de kissé fura volt. Aztán betette a farkát, mozgott bennem, el is élvezett. Aztán azt mondta hogy belém még nagyobbat tud élvezni mint a barátnőjébe. Utána naponta jött hozzám és gumi nélkül dugott, volt hogy 2-3 menetet is lezavart. De amúgy imádom, nagyon jól esik azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!