Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tapasztalatok ezzel kapcsolatb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Alkalmi szex

Figyelt kérdés

Történt már veletek olyan, hogy alkalmi szex randitok volt egy számotokra nagyon is vonzó sráccal/férfival, és annyira szimpatikus is volt az illető, annyira jól éreztétek magatokat, hogy többet szerettetek volna vele. Mármint nem csak még több szexet, hanem hagyományos párkapcsolatot. De az illető ezt nem akarta, ő csak alkalmizik, vagy szex-haverságot akar. Gondolom ilyenkor nem érdemes többet találkozni azzal az illetővel, mert félő, hogy plátói, viszonzatlan szerelem lesz a vége és szenvedés.

Mit lehet ilyen helyzetben tenni? Egyáltalán érdemes elkerülni az ilyet annak, aki alapból vágyik a szeretetre és párkapcsolatra, aki érzékenyebb lelkületű?

máj. 9. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokféle ilyesmi volt, rendesen kicsinált lelkileg, önbizalmamat leépítettem vele és nehezen megy a bizalom ilyenek után emberekkel. Nem éri meg, fel kell fogni, ha te nem vagy olyan laza, nem vagy olyan önző, hogy csak a magadra, a saját élvezetedre gondolsz 1 ilyen viszonyban és nem tudod csak simán lesz--rni a másikat és csak addig számolni vele amig együtt vagytok. Hát biztos mindenki a saját kárán tanul, de ideje fejleszteni azt az önismeretetet, hogy mire vágysz igazán és akkor ne homlokegyenesen mást csinálj, mert mondjuk parázol, hogy úgysem leszel elég jó, aztán beigazolod magadnak az ilyen emberekkel, akik valóban nem akarnak téged, de mást se komolyan...
máj. 9. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt ilyen. A srác apja ilyen helyi celeb, és ő is kb úgy viselkedett, mint ha híres lenne, ennek ellenére nagyon ráhangolódtsm, de ő csak fix tartós szexkapcsolatot akart. Mikor éreztem hogy kb belé fogok szeretni beszóltam neki, hogy apuka nélkül semmi befolyása sincs és azóta se láttam, tiltott minden platformon.
máj. 9. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha mást akar, mint te, akkor nem kell erőltetni.
máj. 9. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Nekem alkalmi szexhaverokból lettek kapcsolatok. Azonban ehhez kell az igény is. Lehet azért nem akar többet ennél mert nem fogtad meg annyira.
máj. 9. 23:55
 5/6 A kérdező kommentje:

Vagy mert biszex és amúgy sem akar.

Vagy csak messze lakik és átutazóban volt. Sok oka lehet. De a lényeg, hogy akkor ez szar érzés 😅

máj. 10. 06:49
 6/6 Jani Belucci ***** válasza:
93%
Szerintem megválaszoltad magadnak a kérdést. Ha a másik csak szexet akar, te pedig többet, akkor annak rövid távon csalódás lesz a vége. Könnyebb ha egyáltalán nem keresed az illetőt. Ha továbbra is találkozol vele, az csak olaj a tűzre.
máj. 10. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!