Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bejön a BDSM fiúkkal fiúként?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a BDSM fiúkkal fiúként?

Figyelt kérdés
Ha igen hány éves vagy? BDSM már az is ha csak izgat, hogy a másik önző a szexben és "használ". Csak max light BDSM. Mert sokan pl ezt még nem tennék oda holott...
2024. máj. 9. 15:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal femininebb fiúval izgatna
2024. máj. 29. 01:34
 12/17 A kérdező kommentje:
Amúgy szeretem a vékony fiatal szolga srácokat :)
2024. jún. 1. 17:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex vagyok, és inkább hetero. Sok mindent nem tudok elképzelni fiúkkal, viszont a klasszikus bdsm-et, nagyon is. Szeretném egyszer kipróbálni hogy egy fiú parancsolgat, uralkodik rajtam, azt kell tennem amit mond. Fenyít pálcával vagy egyéb eszközökkel, kínoz, nevel. Ha azt kéri, lesz . pom vagy hagyom hogy berakja, pedig ez utóbbi nem vonz egyébként... Szívesen kiszolgálnám, csinálnám a házimunkát, izgalmas lenne.. akár női ruhát is hordanék, vagy bármilyen megalázásban benne lennék. Az egyik legnagyobb fantáziám hogy erényövet hordok és egy fiúnál van a kulcs, és kb bármit megcsinálok hogy levegye rólam.
2024. jún. 2. 04:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is bi.

Uni.

Swich .

Szóval a válasz igen...

2024. jún. 2. 05:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon izgat. Van egy biszex ismerősöm akivel összejárunk de szigorúan csak bdsm, semmi szex.

A szolgája vagyok ilyenkor, elver, tisztességre nevel, parancsol nekem, dolgoztat. Néha nem csak látszat feladatokkal hanem megcsinálom nála a ház körüli munkákat is, lemosom a kocsiját, stb. Van hogy hajnali 2-kor hív, hogy menjek érte kocsival, vagy napközben, hogy kell valami a boltból. Ha ilyenkor nem reagálok elég gyorsan, akkor nagyon durván meg szokott büntetni. Nagyon kreatív tud lenni büntetésekben.

2024. jún. 2. 12:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgat hogy ki legyek szolgáltatva valakinek 18f
2024. júl. 13. 16:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Engem is izgatna, ha szolga lehetnék.

Ha használnál, írj privátban!

45 F

febr. 16. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!