Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szanalombol vagy sajnalatbol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szanalombol vagy sajnalatbol szexelnetek egy baratotokkal ha megkerne ra?

Figyelt kérdés
2024. máj. 9. 13:27
 1/9 A kérdező kommentje:
O kerne meg arra hogy szanalombol szexelj vele
2024. máj. 9. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Ha amúgy izgat annyira, hogy felálljon rá a farkam akkor igen.

Ha fel sem állna rá, akkor nem is tudnék.

2024. máj. 9. 13:28
 3/9 Jani Belucci ***** válasza:
86%
A testem nem szeretetszolgálat.
2024. máj. 9. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Hagytam már szánalomból hogy leszopjanak
2024. máj. 9. 13:49
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Belementem ilyenbe gimiben, mert a barátság miatt “tartoztam neki azzal”. Illetve azt mondta, hogy ha újra pasim lesz és most nem tesszük meg, megöli magát. Azóta is nagyon rossz emlék, hogy belementem.
2024. máj. 9. 13:53
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Nem az benne van a nevében szánalmas dolog.

Inkább beszélgetnék vele mi nyomja a lelkét, mi baja.

2024. máj. 9. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Én konkrétan baráttal sehogyan sem. Azért barát és nem szerető vagy szexhaver, mert nincs köztünk szex. Ha baráttal szexelnék, utána már nem tudnék rá többet barátként tekinteni. Furi lenne utána a szitu kettőnk között. Szánalomból meg senkivel sem. Örök bűntudatom lenne utána miatta.
2024. máj. 9. 14:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, fel sem állna rá. Aki szexuálisan vonz azzal pedig nem barátkoznék, mivel eleve nem tudnék barátként tekinteni rá.
2024. máj. 9. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok rá büszke, de pont valami ilyesmit keresek. Aki úgymond senkinek sem kell. Persze, valószínűleg oka van, hogy nem kell senkinek (kövér, öreg, csúnya, hülye stb.), és ugyanezen okból nekem sem tetszene.
2024. máj. 10. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!