Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan mutatnád be diszkréten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutatnád be diszkréten az izomzatod anélkül, hogy szex-központúnak tűnj?

Figyelt kérdés

Társkereső app-okra gondolok. Tartós kapcsolatot keresek, viszont ha félmeztelen/kockahas/pózolós kép kerül fel nyilván mindenki azt hiszi majd szexhaver kell.

Viszont ha strandolós, esetleg uszodában készült fotót tennék fel?

2024. máj. 9. 10:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem gondolnám hogy csak szexhaver kell, mert izmos vagy.

Sportos, egészségtudatos életmódot, tehát csupa pozitív jelzőt társítanék mellé, azonfelül, hogy bitang szexinek találnám.

Ha nem akarsz túl pózer képeket, egyszerűen csinálj hétköznapi tevékenységeket félmeztelenül, azzal nem lehet mellé lőni.

Pl.itt a jó idő, egy nyugis délutáni erkélyen félmezetelnül teázgatós, relaxálós kép kedves és még kratív is lenne.

Vagy egy kertben a kutyáddal félmeztelenül játszós is bejövős lenne.

2024. máj. 9. 10:53
 2/13 anonim ***** válasza:
6%
A mimet?
2024. máj. 9. 11:05
 3/13 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Ha valóban kapcsolat a cél, akkor minden másban egyértelmű lesz a másiknak, hogy nem csak dugni akarsz. Diszkrétebb, nem pózerkedős, strandon vagy nyaraláson készült fotó szerintem simán mehet.
2024. máj. 9. 11:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Strandon fecskében kép mindent megmutat és bárki értékrendjébe belefér. :)
2024. máj. 9. 11:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok túl konzervatívnak tűnni, mert egyáltalán nem vagyok az, de ha valakinek jó a felépítése, az alkata, az szerintem egy jól megválasztott ruhában, ingben, pólóban, atlétában, egy jó nadrágban is tökre lejön, nem kell ahhoz konkrétan levetkőzni és direktbe' mutogatni.

[link]

[link]

2024. máj. 9. 12:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ui. Én biztos, hogy inkább egy felöltözött pasira írnék rá, ha tartós kapcsolatot keresek, mint aki rögtön kirak a kirakatba mindent. Vagy majdnem mindent. (#5)
2024. máj. 9. 12:11
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Parapeti arcára túl sok lett a photoshop.

A strandolás az életünk része, simán kirakható egy ilyen kép, régimódi pasiként mondom.

Szerintem aki a fecskét kitalálta, közülünk való volt. :)

2024. máj. 9. 12:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Pont az arca a leglényegtelenebb ebben a kérdésben. Épp nem ezen volt a hangsúly. És kirakható a strandolós kép is, persze. Természetesen. Nekem sincs bajom vele. Csak számolni kell azzal, hogy lesz akinek bejön, másnak meg esetleg már túl sok lesz, túl magamutogatós, "feszítős" egy ilyen kép. És valószínűleg több olyan személy fog ráírni, akik nem pont tartósat keresnek egy félmeztelen, izmos férfitest láttán. Olyan ez, mint amikor a nők aprócska tangabikinis képekkel társkeresőznek. Nyilván nem a tartós, monogám, kiegyensúlyozott párkapcsolatot keresők mozdulnak rá a legtöbben, hanem a felajzott vadkanok.
2024. máj. 9. 12:58
 9/13 anonim ***** válasza:
12%
#5, ÖngyiPetinek porhanyós aputeste van.
2024. máj. 9. 13:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít semmit mit raksz fel. A 90% akkor is szexet keres majd.
2024. máj. 9. 18:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!