Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha egy pár tényleg szereti egymást, akkor tényleg nem férhet bele a hármasozás?
Figyelt kérdés
Anyámmal diskuráltam erről a témáról, ellentétes véleményen voltunk. Szerinte ha két ember igazán szereti egymást, akkor nem is vágyhatnak egy harmadik félre a szexuális életükben, hiszen biztosan rosszul esne egyik vagy másik félnek azt látni, hogy a párja egy harmadik személlyel ilyen intim viszonyba kerül.
Én azon a véleményen voltam, hogy ha két ember igazán szereti egymást, és mindketten vágynak erre, akkor ezt külön tudják szedni és még magasabb szintre emelhetik a kapcsolatukat.
máj. 8. 22:10
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez mindig két ember döntése hogy egy kapcsolatba mi fér bele nekik. Ha be akarnak venni egy harmadikat és vállalják az ezzel járó kockázatot, és ez jó nekik, legyen. De az is valid álláspont hogy valakik úgy gondolkoznak hogy nekik kizárt hogy más részese legyen ennek. A szex sokféle és ez benne a szép, de mindenkinek úgy kell megélnie hogy neki és a partnerének is jó legyen.
2/6 anonim válasza:
Ha az érzelmeket külön tudják választani a testiségtől, akkor működhet. Keveseknek megy. Viszont ettől a kapcsolatuk nem emelkedik magasabb szintre, pont az a lényeg, hogy az érzelmi rész független és sértetlen maradjon a szexualitástól.
3/6 anonim válasza:
Anyádnak nem fér bele, mert ő monogám típus. Akiket meg vonz, izgat a hármasozás, többesezés ott nagyon is belefér - sőt pont azzal lesz teljesebb a kapcsolatuk, hogy ezt IS meg tudják egymásnak adni. Tele vannak a swingerek ilyen párokkal. Ismerek olyan párt, akiknek 5 (öt!) közös gyerekük van, családi idill, de közben szeretik a többeseket s esélye sem lenne senkinek érzelmileg közéjük férkőzni (beszállnak a "bulikba", de ha valaki bepróbálkozna klubon kívül bármivel azt azonnal elhajtják a búsba).
4/6 anonim válasza:
Miért ne férhetne.Inkább,ha nem szeretik egymást,akkor problémássabb. Titokban csalják egymást,nem biznak egymásban,nem érdekli a másik vágyainak kielégítése,stb.
5/6 anonim válasza:
Nekünk belefért.Szerettük egymást,mindkettőnknek voltak titkos vágyai,gondolatai,jó érzés volt,hogy el lehetett mondani egymásnak és meg is lehetett valósítani. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!