Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Összejönnél biszex sráccal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél biszex sráccal?

Figyelt kérdés

máj. 2. 14:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Max 5 perces dugásra
máj. 15. 05:49
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan a kémia köztünk és a jelleme a helyén van, mi akadálya lenne? Az alap jellemvonásokat meg fél óra kávézás után már tudom. Nagyon nehéz engem átverni, és naaagyon sokszor nem szólok, mikor észreveszem, hogy hazudnak. :) Aki az első randin hazudik, azzal én végeztem. És eddig nem jártam pórul, minden egyes volt párom kiváló ember, és most is bízom bennük, pusztán nem tudtunk összecsiszolódni.
máj. 15. 20:54
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem
máj. 28. 17:24
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Hiába, de nagyon sok kapcsolatban van biszex srác. Vannak srácok, akik még jól titkolják biszexualitásukat.
máj. 28. 17:49
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, a noknek nincs valasztasuk, hogy akarnak e biszex ferfival lenni, mert atvernek minket. Max a meleg pasik valaszthatnak, nekik csak nem hazudnak, hogy biszexek... Es nem melegek.
máj. 28. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!