Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nyaltátok már meg a saját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyaltátok már meg a saját feneketek?

Figyelt kérdés

Szeretnék végre olyan embert látni, aki képes rá.

Bár tudom, hogy ehhez nagyon nagy hajlékonyság kell.

2024. máj. 1. 09:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is találtam egy pasit is. Igaz nem mindig látszódik a vidin rendesen ez a címe: Me Eating My Own Ass!

Az első találat lesz az a képeknél

2024. júl. 26. 22:56
 22/30 A kérdező kommentje:

19, Az is nagyon jó, hogy az önszopás megy neked.

Olyan öndugásos videó sok van.

Az is biztos nagyon jó lehet.

De a saját fenék nyelvvel való izgatása baromi élvezetes lehet.

21, Igen láttam már a videóit, nagyon jók, köszönöm.

Remélem, egy napon eljut a fenekéig is.

2024. júl. 26. 22:57
 23/30 A kérdező kommentje:

23, igen, láttam már a videót, eleinte baromi izgató, de a 1:51-nél kiderül, hogy trükkfelvétel sajnos.

De ezért kedvcsinálónak jó. :)

Olyan videó vagy fotó lenne jó, ami valódi. :)

2024. júl. 26. 23:02
 24/30 A kérdező kommentje:
Jó videót néztem?
2024. júl. 26. 23:04
 25/30 A kérdező kommentje:
Szerintetek az alacsonyabbaknak vagy a magasabbaknak könnyebb?
2024. júl. 26. 23:07
 26/30 A kérdező kommentje:
Saját punci nyalása gondolom az önszopás és az önfenéknyalás között lehet félúton. :)
2024. júl. 26. 23:12
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát öhm... :D Valóban csábító a gondolat, de nem hiszem, hogy túl jót tenne a gerincemnek ez az extrém nyújtás. Pláne hogy huszonévesen olyan sérvem van már, hogy félévente járok dokihoz, ahol is megállapítjuk minden alkalommal, hogy baromira műteni kéne, de még fiatal vagyok, és nem akarnak tönkretenni egy félrement gerincműtéttel. Nem túl biztató, hogy ennyire bíznak a saját sebészeikben. xD
2024. júl. 27. 02:03
 28/30 A kérdező kommentje:
27, értem, sajnálom. És nem lehet valahogy természetes módon gyógyítani? Pl. gyógytornával.
2024. júl. 27. 10:30
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem a #27 vagyok, csak a gerinc témája miatt ragadtam klaviatúrát.

Ismerem a #27 problémáját. Én magam is gerincproblémával küszködök. Lehet javítani a gerinc állapotán, műtéttel. De ez is csak ideig, óráig működik. Ki tud újulni a műtéti úton megszüntetett probléma. Két gerincműtét után, a harmadik előtt írom ezt, tehát tudom miről beszélek. A tüneteket, fájdalmat lehet csökkenteni konzervatív úton, gyógyszer, gyógytorna, fizioterápia, de végleges megoldást nem ad egyik se.

Azt én is megnézném, ahogy valaki kinyalja a saját fenekét. Én már a gerincem miatt az önszopásról is lemondtam, pedig előtte többször is sikerült.

2024. júl. 28. 08:55
 30/30 A kérdező kommentje:

29, Sajnálom, jobbulást kívánok.

Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a továbbiakat.

2024. júl. 31. 00:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!