Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas vágyat érzek arra, hogy olyan férfit elégíthessek ki orálisan, aki fecskét hord, és ezt lehetőleg fecske alsógatyába tegye. Ez normális?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat várok. Gúnyolódást, viccelődést kérlek mellőzzétek!
23/F
2024. ápr. 29. 20:11
1/10 anonim válasza:
Mindenkinek mas jon be, szerintem ez nem baj
2/10 anonim válasza:
Fecske. Régi szép idők...
Az első barátom mikor először alsógatyában láttam. Piros-fehér-kék csíkos fecske volt rajta és feszült elöl hátul. Irtó szexi volt. Ahogy kezdett duzzadni benne a hatalmas farka.
3/10 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs semmi gond, a fecske is tud nagyon szexi lenni
4/10 anonim válasza:
Szerintem sincs vele gond, szexin megmutat mindent
5/10 anonim válasza:
Én a fecske fürdőgatyákra gerjedek 😅
20f
7/10 anonim válasza:
Bárki bármit is mondjon, a fecske igenis kényelmes és a helyén tartja a dolgokat odalent. Leginkább fecskét hordok én is. És igen, normális, hogy bejön. Mindenkinek más jön be, ne érezd magad kényelmetlenül emiatt.
8/10 anonim válasza:
Egyetértek, csak azt hordok, mindent tökéletesen tart. 4 évig hordtam bő ért, szenvedés volt, utána visszajött az eszem. Szerintem semmi értelme.
9/10 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. 3n pl olyan passzív sràcokat szeretek akik kb 90%-ban bugyit hordanak. Tanga, franciabugyi, ilyesmi. De akkor mindenképp ha velem van. Szex közben is tetszik ha nem veszi le.
Szóval nincs ezzel baj.
10/10 anonim válasza:
Normális. Fecsket hordok én is, sok mindenkinek nagyon bejon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!