Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/17 anonim válasza:
Nekem nem. De azt tudom hogy sok meleg odavan érte. Mindenben más típusú srácot keresek mint maga Szoboszlai. Hajszinben, szemszinben, talán a teste ami bejön valamelyest
2/17 anonim válasza:
Remélem, hogy lelkesen olvassa majd ezeket a sorokat! 😂😂😂
3/17 anonim válasza:
Nem mondom,hogy a teste nincs rendben de a feje nem az esetem,külsőre épp úgy mint belsőre!
Nem egy észlény....
6/17 speedomania válasza:
Böde Dani is tényleg nagyon szexi
7/17 anonim válasza:
Nagyon bejön! Várom azt a pillanatot, amikor valami kevesebb ruhás fotózást bevállal, hogy jobban lehessen rajta elvezkedni.
Dominik, ha olvasod privibe egy boxeres képet kuldhetsz nyugodtan ... 😂💕
25F
8/17 anonim válasza:
Kinézetre nagyon bejön, abszolút 10/10-es, de nem szabad megszólalnia. Ha megszólal, egy pillanat alatt elillan az egész varázs. A Telekomos reklámban is kiábrándítóan rossz. Meg bármikor, amikor nyilatkozik. Egyetértek a 3-as utolsó mondatával.
10/17 anonim válasza:
8-assal egyetértek, a hangja elrontja az illúziót (már akinél van), meg nekem az arca/haja se jön be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!