Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta írtam, hogy szeretem a BDSM et,volt 5 üzim. Minden érdeklődő ilyen, hogy eltűnik,ha választ kap?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 25. 21:13
1/5 anonim válasza:
Mazochista vagy, élvezd a szenvedést!
2/5 Noren1989 válasza:
Nem, ezek a friccek a kivàncsi hetero kategóriàba tartoznak, vagy szimplàn valami elmebeteg volt màr a csevegésedben is...
3/5 wrestler56 válasza:
Az előzmények nélkül nem lehet tudni, miért maradt el később az érdeklődés. Az 5 üzi nem is rossz.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a ghosting a legutálatosabb dolog, amit valaki elkövethet egy alakuló kapcsolatban. Félnek azt mondani, hogy kösz, de nem. Nem lehet tudni, hogy benned van-e a hiba, vagy csak ő nem gondolta komolyan, játszott egy kicsit, és így száll ki. Sunyiság. Amúgy sokszor megesik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!