Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító vagy inkább szeretnivaló?
Figyelt kérdés
Sziasztok 29/F vagyok
Ki hogy lát?
Mennyire fér bele nektek ha a partneretek ilyen vagy hasonló testalkatú?
Ez én vagyok:
Ha lehet kort és nemet is írjatok, mondjuk ebben a kategóriában többség férfi lesz gondolom...
Én magam nem tervezek változtatni, mert elvagyok így kényelmes, de kíváncsi vagyok a véleményekre is!
2024. ápr. 23. 21:40
21/24 anonim válasza:
Nekem bejön, ha van egy kis pocakja a pasinak, de azért ez már nem az a kategória, szóval bocsi, de nekem nem jönne be.
23/24 anonim válasza:
Hetero lányként válaszolok:)
Szerintem te sprtolsz valamit, de ha nem akkor meglepő, milyen jól nézel ki.
A pocakból adnék le kicsit, igazából szerintem 5kg is sokat számítana/látszana!
En ezt a jövő miatt mondom, egészség miatt!
De a "cici" pl brutál tetszik
24/24 anonim válasza:
Talán egy picit fogyhatnál, mert többeknek úgy jönnél be... de igazából nekem nem lenne ellenvetésem. Utóbbi években én is többször meg voltam hízva hasra ennyire, talán még jobban is, ami fiatal fiúként ciki, szóval én biztos nem lennék ezen úgy kiakadva, remélhetőleg téged sem zavar, ha a másik is pocakos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!