Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázást szerető fiú vagyok. Szeretek cipőtalpakat nyalni, talpat masszírozni, lábtörlő, lábtartó lenni stb. Ti miket csinálnátok velem?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 22. 20:37
2/14 anonim válasza:
Amiket leírtál + esetleg chastity a farkadra
3/14 anonim válasza:
Csináltad is mar vagy csak fantaziálsz?
4/14 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem csináltam.
2024. ápr. 23. 22:20
5/14 anonim válasza:
Ott van pl. a saját cipőd talpa. Ezt lenyalnád?
Talpmasszázst szeretem fogadni, de sajnos túl csikis a számomra.
6/14 A kérdező kommentje:
Sajnos csak más fiúk, férfiak cipőtalpát szeretem lenyalni!
2024. ápr. 24. 05:30
7/14 anonim válasza:
És ez akkor ia működik ha épp nem rajtuk van a cipő, vagy csak akkor ha éppen viselik?
8/14 anonim válasza:
Nem tudom a kérdezőnél hogy van, en csak akkor szeretem nyalni a cipőt, ha viselik.
9/14 A kérdező kommentje:
Számomra mindegy, hogy rajta van-e a férfi lábán vagy sem.
2024. ápr. 25. 20:23
10/14 anonim válasza:
A cipőtalp mondjuk nem guszta. Azt a te érdekedben nem hagynám, hogy nyalogasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!