Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van tele bolondokkal az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van tele bolondokkal az összes ismerkedő oldal? 3 példa

Figyelt kérdés

Az elmúlt hét 3 példája:

1. Megbeszéltük a talit. Késett 1 órát. Majd megdumáltuk hogy ismétlünk. 19 éves volt. Aznap mikor jönnie kellett volna 1 szavas válaszok. Majd 1,5 órával a tervezett idő előtt közli most tud csak indulni. Írom, hogy semmi gond, mikorra ér ide? Válaszként letilt.

2.Este fele írt rám. Kiderült nincs messze. Mondom neki oké átmegyek de korán kelek szóval csak sz-pjon le és lépek. Jó így? Igen, igen, csak menjek. Megérkezek. Kicsit dumálunk. Majd egyre személyesebb kérdései vannak. Kb 15 perc beszélgetés után kérdezem hogy akkor belecsaphatunk? (Tényleg volt 15perc mert ránéztem az órára és láttam) Azt mondja szeretne előbb jobban megismerni nem csak úgy random lesz-pni. Mondom neki, hogy oké viszont akkor ez majd máskor mert én mondtam, hogy korán kelek. Erre elkezd hisztizni, hogy én milyen vagyok. Mondom neki, hogy bocsi de korán kell kelnem és mondtam folytatjuk máskor. A végén már ott tartott, hogy ha meglát valahol akkor majd leéget, meg ilyenek. És mondom semmi támadót nem mondtam, egyszerűen csak elkezdtem felvenni a kabátot, stb hogy menjek haza aludni. Aztán még írt mocskos dolgokat a neten így letiltottam. Akkor meg SMS-ket kezdett küldeni. Azon agyaltam, hogy miért ilyen bolond valaki? 22 éves volt.

3. Volt egy srác akivel 3x szexeltem már. Sőt belement, hogy felvegyem videóra ahogy kielégít. Írtam neki akar-e talit mert láttam online a rómeón. Erre elolvassa le se tojja. Na mondom bravó. Majd a sors fintora hogy este fele megyek haza és a metrónál szembe jön velem. Köszönök, erre úgy tesz mint aki nem is ismer. Csak azt nem értem mi baja? Értelmes csávónak tűnt. Jókat dumáltunk. TÖbbször szexeltünk és ott van nálam egy videója amin ... Akkor azért alap hogy megírom mi bajom. Nem?

Persze van sok pozitív story is tehát ne értsetek félre. De ezen a héten mintha valahogy mindenki bolond lenne. Vagy csak én látom ezt.

Megjegyzem Rómeón is tele hisztisekkel. Ha nem írsz azonnal választ mert pl dolgozol beszólások majd tiltás. Mintha mindenki idegbeteg lenne. Vagy a kedvencem aki este ír reggelre meg mire olvasom már törölte magát.

ápr. 21. 10:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, nekem ezen akadt meg a szemem:

"Sőt belement, hogy felvegyem videóra ahogy kielégít."

- Belement. Tehát alapvetően neki nem is volt szimpatikus a dolog, csak annyira eltemette a méltóságát és annyira vágyott egy kis szeretetre, hogy beleegyezett.

Már bocsánat, de ha valaki így viselkedik másokkal, akkor miért csodálkozik, hogy nem talál normális embert?

Te sem vagy jobb ember egyiknél sem, akiket itt felsoroltál. :D

ápr. 22. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!