Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/26 anonim válasza:
Pedofilizmus ami itt folyik. Elég lesz.
23/26 anonim válasza:
21éves passziv srác most veri Budapesten.
24/26 anonim válasza:
Bocs a tájékozatlanságomért, de ma is szeretnék valami újat tanulni. Ezeket a kérdéseket sosem értettem. Ilyenkor hogy megy ez? Csak kiveritek arra, hogy valaki ide kommentel, hogy "ahh, igen baby, épp most verem", aztán erre rárántatok otthon egyedül és ennyi, vagy ténylegesen fel is veszitek egymással a kapcsolatot (Snapen, Skypeon, akárhol) és közösen recskáztok? Vagy esetleg még élőben is találkoztok? Szóval van közöttetek bármilyen interakció vagy csak így a kommentekre kiveritek és kész, annyi?
25/26 anonim válasza:
Én most verem, de nagyon!
De csak nem jó!
A radiátort a merőkanállal. Az előzőnek már leesett a feje, így merő kanál itt minden!
Verem, de a felettem lakó uruguayi menekültek (nem én találtam ki, hanem a tulaj mondta a bérlőkről) egész nap ordítanak, dörömbölnek.
Kérem, hozzanak másik szomszédot, különben elmegyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!