Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nadrágban látszik?
Figyelt kérdés
Nadrágban látszik a " csomagotok"?
Mennyire feltűnő?
2024. ápr. 18. 16:09
11/28 anonim 

válasza:

Melegítőben is látszik, farmerban is (nem szűk farmert hordok) 21/f
13/28 anonim 

válasza:

Boxerben általában jobbra állítom be hogy lógjon a lábszáram mellett 😀
14/28 anonim 

válasza:

Sok kamus. Persze hogy mindenkinek látszik. De senki nem mutatja meg melegítőben 😆😁
17/28 anonim 

válasza:

14, én simán megmutatom ha utalsz utána lóvét xd
Ingyen faszmutogatás nincs a neten a mai világban
18/28 anonim 

válasza:

Alsóban vagy melegítőben gondoltam
19/28 frot 

válasza:

Engem izgat a látvány. Igyekszem is olyan fazonú farmereket beszerezni, amelyek szépen domborodnak a slicc környékén. Nem azt szeretem, ha kiadja a formáját, hanem ha csak sejtelmesen domborodik elöl.
20/28 anonim 

válasza:

És még nekem volt lelkiismeret-furdalásom, hogy 15 év hasztalan küzdelem után otthagytam a közoktatást!
Gyerekeim nem lettek, hiszen folyamatosan a más elvetemült fattyát tanítottam vagy neveltem. Mert a fenti beszélgetést elolvasva tényleg könny szökött a szemembe.
Ezért éltem, ezért dolgoztam?
Az utolsó napomon minden osztályomon végignéztem, s akkor azt gondoltam, hogy 20 év múlva ők fognak eltartani engem. Mert nem elég, hogy tanítottam őket, kvázi a saját adómból el is tartottam az egész bagázst.
Elkeserítő!!!
Márti nénitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!