Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegeknél is vannak olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegeknél is vannak olyan szexuális szokások mint a heteróknál? A többi lent.

Figyelt kérdés
Nyitott kapcsolat,párcsere,cuckold vagyis felszarvazás,swinger,szexbuli. Erre gondoltam.

2024. ápr. 14. 23:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2024. ápr. 15. 00:00
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Csak ezek vannak
2024. ápr. 15. 00:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Leirhatnátok ki mit csinált?
2024. ápr. 15. 00:59
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Melegeknél csak ezek vannak

Kb 1% a huseges, nem felrekefelo, nem megcsalo kapcsolat

2024. ápr. 15. 06:22
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
6.éve élek monogám hűséges kapcsolatban
2024. ápr. 15. 09:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ami engem illet, egy hűségen alapuló, normális kapcsolatra vágyom újra, mindenféle hülyeségtől és fétistől mentesen, olyasmire, amiről a 6-os írT. de közben kitörölték.

Az egy dolog, hogy mit szeretne a másik, s én mit szeretnék, de álljon már meg a gyászmenet!

Annyit szeretnék csak a leendő páromtól, hogy meghallgassuk egymást, ne cirógassuk a telefonunkat egymás előtt a beszélgetést elkerülve és magunkban nagyot hahotázva, hanem beszéljük meg a dolgainkat egymással élőszóban.

Úgy tűnik, ilyen nem nagyon van, úgyhogy érdemes lenne lassan a társkeresésről lemondanom...

2024. máj. 4. 00:28
 7/11 -remete- ***** válasza:
100%
Heteró vagy meleg nincs különbség. A szexuális szolások terén.
2024. jún. 16. 17:24
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

Most olvastam a válaszokat, de a 6-os az,aki leírta lényegében,ami a legtöbb olyan meleg álma,vágya - akik kapcsolatot szeretnének, KÉT ember közötti kapcsolatot, egyenrangúan és igen, minden fétis, meg extrák nélkül. Bár ma már a gyengédség, a figyelem, az ölelés is sajnos fétis-számba meg.

Magáról a társkeresésről nem kéne lemondani, helyesebben arról nem, hogy lesz társunk és leszünk még boldogak.

A bezárkózást ne adjuk meg ajándéknak ennek a lökött világnak !

2024. jún. 27. 10:50
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

Hogyne lennének, errol szol a meleg élet

Mindenki csak dugni akar

2024. jún. 28. 07:20
 10/11 anonim ***** válasza:
79%
20f sokszor dugjak a parom 21f
aug. 20. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!