Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegeknél is vannak olyan szexuális szokások mint a heteróknál? A többi lent.
Melegeknél csak ezek vannak
Kb 1% a huseges, nem felrekefelo, nem megcsalo kapcsolat
Ami engem illet, egy hűségen alapuló, normális kapcsolatra vágyom újra, mindenféle hülyeségtől és fétistől mentesen, olyasmire, amiről a 6-os írT. de közben kitörölték.
Az egy dolog, hogy mit szeretne a másik, s én mit szeretnék, de álljon már meg a gyászmenet!
Annyit szeretnék csak a leendő páromtól, hogy meghallgassuk egymást, ne cirógassuk a telefonunkat egymás előtt a beszélgetést elkerülve és magunkban nagyot hahotázva, hanem beszéljük meg a dolgainkat egymással élőszóban.
Úgy tűnik, ilyen nem nagyon van, úgyhogy érdemes lenne lassan a társkeresésről lemondanom...
Most olvastam a válaszokat, de a 6-os az,aki leírta lényegében,ami a legtöbb olyan meleg álma,vágya - akik kapcsolatot szeretnének, KÉT ember közötti kapcsolatot, egyenrangúan és igen, minden fétis, meg extrák nélkül. Bár ma már a gyengédség, a figyelem, az ölelés is sajnos fétis-számba meg.
Magáról a társkeresésről nem kéne lemondani, helyesebben arról nem, hogy lesz társunk és leszünk még boldogak.
A bezárkózást ne adjuk meg ajándéknak ennek a lökött világnak !
Hogyne lennének, errol szol a meleg élet
Mindenki csak dugni akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!