Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használnak egyesek kamu farok képet?
Az is igaz, amit az előző srác ír. Az enyém is kisebbnek szokták nézni, mint amekkora valójában.
30/
Csatlakozom a többiekhez, a foró nem mindig azt adja vissza mint ami valójában. Az enyém mindig nagynak gondolják, pedig csak átlagos.
Persze van olyan is mint amit a kérdező ír, hogy lopott képpel probálkoznak. Én is úgy gondolom hogy attól fél ha a sajátját mutatja akkor az nem elég.
Nekem 3 különböző srác is küldte ugyan azt a képet. Olyanba is gyakran belefutok hogy arra se veszik a fáradtságot hogy a vízjelet levágják róla.
Ha trollkodtok, azért legyetek már igényesek. Mert ha hazudni se megy, nem csoda hogy senkinek se kelletek.
Kész csoda hogy tudtál ezzel a fajjal találkozni. Nagyon türelmes megértő ember lehetsz.
10éves profil fotósokat szoktam kikapni, igaz ott a hátsó oldaluk is 10évvel lógósabb
Na épp az említett kamusok miatt szoktak hitetlenkedni a farkamról kitett fotók miatt!
Mindig kérnek plusz fotót megmondva mi legyen a farkam mellett hogy hihető legyen a látvány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!