Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágysz olyanra, amit lehet nem is élveznél?
Figyelt kérdés
Én pl még sose voltam pasival (én is pasi), de izgat az a gondolat, hogy megdugja a szám. Persze csak 3-4 perc alatt. Közbe meg lehet nem is tetszene, mert sose voltam pasival így...2024. ápr. 5. 09:52
2/10 anonim válasza:
Sokat fantáziálok róla, hogy megkötözve dug 2-3 pasi, felváltva minden lyukam. Pedig lehet, hogy nem is lenne olyan jó, megis izgat...
3/10 anonim válasza:
Olyanra nem. De mondjuk én szeretem, ha megdugják a szám. A pasik élvezik, én meg szeretek a kedvükben járni.
4/10 anonim válasza:
Nagyon sok ilyen van. Például a bdsm minden fajtája, a szabadtéri anál (én passzív vagyok).
5/10 anonim válasza:
Én se voltam még férfival, de úgy érzem, hogy szívesen kipróbálnék pár dolgot egy fiatal, vékony férfival.
6/10 anonim válasza:
Gondolkodunk hármasban, egy esetleg haverkodás után benne lennénk ilyenben. :-)
7/10 anonim válasza:
Pont a hármasban vagyunk úgy, hogy csak fejben működik és közben kicsit tartok tőle.
A kipróbálást el lehet kezdeni apróbb szitukkal is.
8/10 anonim válasza:
Igen !
Ha pl többen használnának.
És nem adoniszok.
9/10 anonim válasza:
ilyen gondolatok nekem is járnak a fejemben mostanában:)
26/F
10/10 anonim válasza:
Hármas gondolata izgat, hogy valakivel keményen megdugni páromat...de lehet élőben már nem jönne be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!