Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtad, hogy biztosan meleg vagy? Segítség ?
Egy cipőben járunk, sokszor én is össze vagyok zavarodva a szexualitásomat illetően. Most 23 vagyok. Ha visszagondolok mindig is bennem volt már állt suliban is, hogy a fiúkhoz vonzódom. Azonban csak egy pár éve mertem magamnak bevallani, és a közeli barátaimnak elmondani. Közülük sem mindenkinek. A lányokkal én magam sem tudom, hogy mi a helyezet. Néha azt érzem, hogy akár lánnyal is működne de nem vagyok benne biztos. Egyszer mondta egy haverom, hogy ez biztos valami megszokás, vagy megfelelési kényszer. Lehet, hogy igaza van. Fiúval nem voltam még, lánnyal is csak egyszer. Csak petting volt, szex nem. Nem volt rossz, de visszagondolva olyan extra élmény sem volt, közben sem miközben megtörtént. Majd egyszer ha fiúval is összejön abból fogom biztosan tudni, hogy mi a helyzet.
Egy fontos dolog van, ne gyűlöld magad egy percig sem emiatt. Elképzelni sem tudod, hogy mennyi ember van hasonló kételyek között, nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!