Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van ilyen masszőr?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen masszőr?

Figyelt kérdés
Leginkább 50 év körüli meleg, vagy biszex férfi, aki ténylegesen masszőrként dolgozik, nyilvános honlapja, telefonszáma van, ahol bárki bejelentkezhet. Tehát nem kifejezetten melegek járnak, nem szex miatt.

márc. 30. 06:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

A kiírt kérdés:

"Van ilyen masszőr?"

Pár kommenttel később a kérdező:

"Személyes tapasztalat alapján mondom, hogy ebben tévedsz."

- akkor van, a kérdést megválaszoltad magadnak.

márc. 31. 11:01
 12/21 A kérdező kommentje:

11-es!

Nem gondoltam, hogy ennyire értetlenek az emberek.

A kedvedért elmagyarázom. A személyes tapasztalatom külföldön volt, 3000km-re innen. Másrészt a kérdésben is benne van, hogy fontos az, hogy nem akarok direkt ezért menni, az nem érdekel. Engem kifejezetten úgy érdekel a dolog, ahogy a kérdésben írtam, tehát ha itt lenne 5percre, akkor sem mennék mégegyszer. (Csak nehogy nekiálljatok elemezni, hogy miért)Továbbra sem értem, hogy aki nem tud válaszolni, az miért fontoskodik.

márc. 31. 11:10
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

"Engem szex miatt érdekelne, de nem úgy, hogy direkt ezért megyek oda. Tehát csak megyek masszázsra és esetleg alakul valami"

Tehát nem direkt a szexért mennél, de a vége legyen az. Szerintem nem mi vagyunk a helikopterek. :)

márc. 31. 17:37
 14/21 A kérdező kommentje:

13-as!

Nem probléma, hogy nem érted, csak akkor miért szólsz hozzá?

márc. 31. 18:53
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, szerintem rajtad kívül senki más sem érti, hogy mit szeretnél... ami háát.. van egy rossz hírem
márc. 31. 19:41
 16/21 A kérdező kommentje:

15-ös!

Biztos vagyok benne, hogy minden értelmes ember érti a kérdést. Teljesen mindegy, hogy én mit szeretnék, csak a feltett kérdésre kellene válaszolni. Segítek neked. Mivel te nem tudsz ilyen masszőrről, csak annyi a dolgod, hogy továbbgörgetsz.

márc. 31. 20:11
 17/21 anonim ***** válasza:
87%
És azt hiszed fog bárki neked ezután válaszolni annak fényében, hogy másokkal ilyen lekezelő és bunkó vagy? Sajnálom hogy ilyen szomorú ember vagy.
márc. 31. 20:49
 18/21 A kérdező kommentje:

17-es!

Legfeljebb a kioktató, fontoskodó emberekkel vagyok lekezelő, nem is értem, hogy milyen reakciót vártál.

Egyáltalán nem vagyok szomorú.

márc. 31. 21:38
 19/21 anonim ***** válasza:
79%

Nem paraszt, csak messze lakik a bekötőúttól.

márc. 31. 22:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
van
ápr. 26. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!