Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen tippeket mondanátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tippeket mondanátok arra ha extrém nagy intim méretű fiúval fogok holnap lefeküdni?

Figyelt kérdés
Egy fél évet tölt itt egyetemen egy afrikai srác akivel már kétszer randiztam. Megbeszéltük, hogy holnap harmadik randink egy szexrandi lesz és elküldött magáról egy nude-ot ahol kissé lesokkolódtam. Elég magas, de még így is arányaihoz nézve hatalmas neki. Megkérdeztem és 24 cm valamint kifejezetten vastag is. Volt már tapasztalatom nagyobb mérettel, de nem ennyire naggyal(passzív fél vagyok a sztoriban nyilván). Nem vagyok félős de most őszintén megrettentem. Nagyon szeretnék vele lefeküdni, mert hihetetlen aranyos és nagyon szép is de most nem tudom mit csináljak, hogy mind a ketten élvezzük. Tudtok akármilyen tippet, tanácsot adni?

márc. 29. 16:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok, milyen volt a szex a nagy farokkal...
márc. 31. 23:09
 12/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! Igyekeztem a lehető legtöbbre figyelni. Fél óra smárolós ujjazós ellazulós program volt. Utána kb fél óra nagyon lassú "hozzászokás". Őszintén az első fél óra eléggé fájt néha, de nagyon figyelt rám, hihetetlen romantikus volt. Az első fél óra után viszont nagyon-nagyon jó volt!! Neha nyilvan meg ugy kenyel.etlen volt, meg kertem par perc szuneteket es igyekeztunk addig mast csinalni. De életemben először mentem el ugy hogy magamhoz sem ertem max egy pillanatra.

Tényleg köszi a tippeket!

ápr. 1. 11:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#12 Örülök, hogy jól sikerült.
ápr. 1. 12:24
 14/16 anonim ***** válasza:
❤️
szept. 7. 18:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Örömteli, hogy néha kedvező irányba is fajulnak a dolgok... ;)
szept. 24. 19:21
 16/16 anonim ***** válasza:
30%
Én meg afrikai férfinek nem adnám a testem.
szept. 25. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!