Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero vagyok, de azt álmodtam hogy megcsókol egy fiú, és nagyonjó érzés volt. Mi történik? 22F
Figyelt kérdés
Netflixen van egy sorozat (szerelem vagy kötelesség) és a foszereploje (Wilhelm) csokolt meg az almomban, de nagyon jo erzes volt. Az a srac fura erzeseket valtott ki belolem amugy is miota nezem a sorozatot.
Es en a csajokra bukok, imadom a puncit, meg minden, tehat fullra heteronak tartom magam
Mas tapasztalt ilyet? 22F
2024. márc. 18. 07:37
11/15 anonim 

válasza:

Ne parázz, még egy kis idő és tetszeni fognak a srácok is...:D
12/15 anonim 

válasza:

Komolyan nehéz elképzelni, hogy egy heteró férfi olyan sorozatot néz, ahol 2 fiú perceken keresztül csókolózik és még mást is csinálnak, de amúgy ennyitől nem leszel meleg, csak egy álom volt.
13/15 anonim 

válasza:

Majd ébredj fel az álmodban való csókolózás közben, és nézd meg áll-e a farkad. Ha áll, akkor tetszenek a fiúk IS.
14/15 anonim 

válasza:

Lehet csak szimplán megfogott a sztori, ami amúgy is kb egy érzelmi hullámvasút és ezért egy ilyet álmodtál. Önmagában ez nem hiszem, hogy sokat jelentene. Legegyszerűbben úgy tudod ezt ellenőrizni amúgy, ha gondolsz egy srácra, akire még te is azt mondanád, hogy na igen, ő jól néz ki, és az illető megcsókolna. Ez milyen érzést keltene benned? Valszeg kellemetlen lesz ebbe így mélyen belegondolni, nekem is az volt, mikor nőre gondolva ezt csináltam, de innen tudom biztosra, hogy nekem az nem jön be...
15/15 anonim 

válasza:

Megmondta a Bencsik úr! Ezek a brüsszeli lipsik lgtv-t csinálnak a gyerekekből az álnok propogandával! Fólizni kéne a netlixet meg mindent ami nem tetszik a mi bölcs miniszterelnökünkenek akit áldjon meg a szüz anya!!44!!4! Nézd inkább petőfi filmet ami a valahol volt legjobb dolog a kutuában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!